INFORMATION OM RUNHIT

RunHit – Bli snabbare och starkare i löpning

RunHit är ett träningskoncept som jag har skapat för att bli snabbare och starkare. Passet innehåller löpteknik, korta intervaller, löpstyrka, spänst balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Det är ett perfekt pass för dig som vill träna upp din teknik i löpning och samtidigt få lite extra styrka, balans och rörlighet. Alla som kan jogga 1 km utan avbrott kan deltaga. I intervallerna anpassar man tempot efter egen förmåga. Gruppen hålls ihop och ingen hamnar efter. Det ingår också ett nytt träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Varje pass är på 60 minuter. Max 16 deltagare/pass.

Träning med löparfallskärm
Träning med löparfallskärm

RunHit är ett komplett pass till din egen löpträning. Syftet är att komma igång med kvalitétsträning i sin löpning. Passet vänder sig till motionärer som löptränar på egen hand och vill ha lite mer teknikträning och kunskaper för att ta sin löpning till en högre nivå.

Tempot är intensivt men du bestämmer själv ditt eget tempo och du kan anpassa styrkeövningarna efter din egen förmåga. Alla kan vara med oavsett tempo eftersom alla intervaller börjar och slutar på samma ställe. Vi springer på välpreparerade grusstigar och styrketräningen sker mitt i naturen med eller utan redskap. Vid ett tillfälle får du testa intervaller med löparfallskärm. Du får lära dig många träningsmetoder och övningar som du sedan kan använda i din egen träning.

Se informationsfilm om RunHit

När:
Ny allmän grupp (minst 7 st) och privata grupper startar efter önskemål. Anmäl ditt intresse här.

Plats:
I Björket bakom Ishallen i Kristianstad eller i Södra Björket vid Arenan.

Pris:
8 gånger 500 kr inkl. träningsprogram. Andra pågående pass under samma period för endast 60 kr.
Priser privat grupp.

Boka plats i grupp
Intresseanmälan