INFORMATION OM RUNHIT

RunHit – Bli snabbare och starkare i löpning

RunHit är ett träningskoncept som jag har skapat för att bli snabbare och starkare. Kursen innehåller löpteknik, korta intervaller, löpstyrka, spänst balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Det är en kurs för dig som vill träna upp din teknik i löpning och samtidigt få lite extra styrka, balans och rörlighet. Alla som kan jogga 1 km utan avbrott kan deltaga. I intervallerna anpassar du tempot efter egen förmåga. Gruppen hålls ihop och ingen hamnar efter. Det ingår också ett nytt träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Varje träningspass är på 60 minuter. Max 16 deltagare/kurs.

Se informationsfilm om RunHit

RunHit är en komplett kurs för att komma igång med kvalitétsträning i sin löpning. Kursen vänder sig till motionärer som löptränar på egen hand och vill ha lite mer teknikträning och kunskaper för att ta sin löpning till en högre nivå.

Tempo och övningar anpassas efter egen förmåga. Alla kan vara med oavsett konditionsnivå eftersom intervallerna börjar och slutar på samma ställe. Vi springer på välpreparerade grusstigar och styrketräningen sker mitt i naturen med eller utan redskap. Vid ett tillfälle får du testa intervaller med löparfallskärm. Du får lära dig många träningsmetoder och övningar som du sedan kan använda i din egen träning.

När:
Ny kurs (minst 7 st) och privatkurser startar efter önskemål. Gör en intresseanmälan om du är intresserad av denna kurs.

Plats:
I Björket bakom Ishallen i Kristianstad eller i Södra Björket vid Arenan.

Kursavgift:
8 veckor 500 kr inkl. träningsprogram.
Avgift privatkurs.

Frågor:
info@traningshjalpen.se

Anmälan:
Senast 7 dagar före kursstart. För att en kurs ska starta krävs minst 7 deltagare.

INTRESSEANMÄLAN