KURSER UTETRÄNING I KRISTIANSTAD

Träningskurser utomhus för företag och privatpersoner

Uteträning i Kristianstad året runt oavsett väder. Vill du utvecklas i din träning och få bättre kondition, styrka, spänst, snabbhet, rörlighet och balans samt träna utomhus? Vill du få en rolig och effektiv träning som ger både frisk luft och naturupplevelse? Boka en kurs och uppnå dina träningsmål.

Träningsprogram mellan träffarna ingår i vissa kurser som är inriktade mot ett specifikt mål. I dessa kurser får du också gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.

Alla träningskurser hålls i Kristianstad med omnejd och kan även bokas som företagskurser och privatkurser. Passa på och utnyttja friskvårdsbidraget om du har ett sådant i din anställning.

Utomhusträning ger en känsla av frihet, man får frisk luft och känner sig piggare. Man får också fler hälsofördelar med utomhusträning i naturen jämfört med att träna inomhus. Se min sida om uteträning och forskning omkring detta.


Träningskurser i löpning och funktionell styrketräning

Gå en träningskurs och lär dig något nytt som för din träning framåt. Efter en kurs är det lättare att fortsätta träna på egen hand. Att träna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar träning över tid. Det är träning i liten grupp, minst 7 och max 16 deltagare. Kurser startar året runt efter intresseanmälningar och önskemål.

Klara 5 km!
Lyckas springa 5 km utan avbrott eller bli snabbare på 5 km.
Läs Mer och Boka
Träna intervaller på lunchen!
Effektiv intervallträning som boostar syreupptaget. Alla kan deltaga oavsett konditionsnivå. Onsdagar kl 11.45-12.30 vid Arenan. Vecka 17, 19-21
Läs Mer och Boka
Träning på Balsberget
Löpning, promenad och styrkeövningar mixas. Naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. Lördagar kl 10.30-12.00. Vecka 17-20. Passen är mellan 75-90 min.
Läs Mer och Boka
Klara Lidingöloppet!
Kom i form till loppet och klara både distansen och backarna. Söndagar kl 10.30-12.00 på Balsberget. Passen är mellan 60-90 min. Vecka 19-24 + 33-38.
Läs Mer och Boka
Löpning mixat med hopp och styrka!
Rolig löpning varvas med pulshöjande övningar och effektiv styrketräning. Vi använder naturens egen träningsutrustning.
Läs Mer och Boka
Bli snabbare och starkare i löpning!
Kursen innehåller löpteknik, korta intervaller, löpstyrka, spänst, balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Vecka 18-25 vid Arenan.
Läs Mer och Boka
Kom igång med löpning!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med promenad samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Måndagar kl 17.00-18.00 vid Arenan. Vecka 18-25.
Läs Mer och Boka
Backteknik och backintervaller
Löpteknik i backe uppför och nedför samt effektiva och roliga intervaller. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet.
Läs Mer och Boka
Cirkelträning Puls & Styrka
CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Träning på olika stationer med enkla redskap.
Läs Mer och Boka
Företagsträning
Boka en egen träningskurs eller ett antal platser på en ordinarie kurs. Teknik i löpning och styrketräning, traillöpning, träning inför ett lopp, cirkelträning, lunchpass mm
Läs Mer och Boka
Privatkurser löpning och styrka
Löpteknik, teknik i styrketräning, träning på utegym mm. Alla träningskurser kan också bokas som privatkurser.
Läs Mer och Boka
Personlig Träning
Vill du träna hemma eller utomhus på egen hand, men behöver hjälp med att komma igång? Du får lära dig mycket om träning så att DU blir din egen personliga tränare.
Läs Mer och Boka

Personlig träning – PT träning

Boka personlig träning och få hjälp med att nå ditt mål med träningen. Du får bl.a ett anpassat träningsprogram utifrån dina förutsättningar samt uppföljning och justeringar av detta. Målet är att du ska bli expert på din träning. Att träna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar träning över tid.