BOKNING UTETRÄNING I KRISTIANSTAD

Personlig träning, företagsträning och gruppträning utomhus

Vill du utvecklas i din träning (kondition, styrka, spänst, snabbhet, rörlighet och balans) och träna utomhus? En rolig och effektiv träning som ger både frisk luft och naturupplevelse. Dessutom ingår det träningsprogram mellan träffarna för deltagare i grupperna RunHit och BasicRun. Du kan också använda friskvårdsbidraget om du har ett sådant i din anställning. Boka uteträning i Kristianstad redan idag!

Direktlänk till anmälan gruppträning.
Direktlänk till anmälan PT, träning i egen privat grupp, företagsträning.


Inspirationsvideo om uteträning

Utomhusträning ger en känsla av frihet, man får frisk luft och känner sig piggare. Man får också fler hälsofördelar med utomhusträning i naturen jämfört med att träna inomhus. Se min sida om uteträning och forskning omkring detta.


Gruppträning utomhus

Vi tränar i små grupper, minst 7 och max 16 deltagare. Grupperna är slutna och pågår i 8 veckor. Nya grupper startar september och april. I övrigt efter intresseanmälningar och önskemål. Företagsträning och ”egen privat grupp” startar efter önskemål under hela året.

  • RunHit är ett pass för dig som löptränar och vill bli snabbare och starkare i löpning. Träningsprogram mellan träffarna ingår för deltagare i fast grupp.
  • BasicRun är för dig som vill komma igång med löpning på ett bra sätt. Träningsprogram mellan träffarna ingår för deltagare i fast grupp.
  • CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Olika redskap används.
  • PowerRun – Löpning mixat med pulshöjande övningar och effektiv styrketräning.
  • Löpning på Balsberget (äventyrslöpning och backintervaller)

Läs mer och boka här!

Springa med löpskärm


Personlig träning, uteträning i Kristianstad

Behöver du hjälp med träningen och vill träna utomhus eller hemma? Du kan boka personlig träning där du får hjälp med att nå ditt mål med träningen. Du får bl.a ett anpassat träningsprogram utifrån dina förutsättningar samt uppföljning och justeringar av detta. Målet är att du ska bli expert på din träning, dvs du blir din egen personliga tränare efter ett tag.

Är ni flera personer som har samma mål med träningen kan du boka personlig träning i mindre grupp för 2-4 personer.

Läs mer och boka här!

Uteträning med TRX band.


Träning i egen privat grupp eller företagsträning

Vill du träna i en egen mindre privat grupp, få tips och råd om övningar samt teknikträning kan du boka träning i egen grupp. Det kan vara löpteknik , träning på utegym, träning med de träningsredskap som du har hemma mm.

Träning i egen privat grupp kan bokas från 1 person och uppåt.

För företag finns också möjlighet att köpa träningspaket där det ingår både teori och träningar för att uppnå ett specifikt mål. Kontakta mig för mer information.

Läs mer och boka här!

Uteträning i Kristianstad, styrkeövning i skogen.