Backträning på Balsberget

590,00 kr3390,00 kr

Backträning är en kurs där vi tränar backteknik både uppför och nedför backar samt effektiva, roliga och varierade backintervaller. Små grupper med individuell coaching!

Nollställ
Artikelnr: Backträning Kategori: Etikett:

Backträning på Balsberget är en kurs där vi tränar tekniken i att springa både uppför och nedför backe. Du får prova på effektiva och roliga intervaller i olika typer av backar. Backintervallerna mixas också med intervaller på ”platten”. Backträning kommer att utveckla dig som löpare, då det är en oslagbar konditionshöjare samtidigt som det är superbra styrketräning för ben och rumpa. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet eller andra lopp med mycket backar.

Balsberget är ett kuperat skogsområde med mycket vacker och blandad natur. Där finns många backar i olika höjder och längder.

Passen är på ca 90 minuter och innehåller en del transportlöpning till och från utvald backe samt avslutande rörlighetsträning med stretching. Endast små grupper med individuell coaching. Max 6 deltagare/kurs.

Plats
Samling på Balsbergets parkering. Kör mot Fjälkestad och sväng in på vägen som är skyltad med Balsberget.

Backträning på Balsberget
Perfekt backe med lagom längd och lutning

Offentlig grupp

Datum och tid
Nya datum kommer att planeras och meddelas via Nyhetsbrevet och Facebook.

Pris offentlig grupp
4 gånger: 590 kr/deltagare

Privata grupper och företag

Kursstart och tider
Enligt överenskommelse – vi kommer överens om dagar och tider (dagsljus) inom en period på max 2 månader. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Därmed blir inga träningstillfällen förlorade i en privat grupp. Ange gärna önskemål och dag och tid vid bokningen. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Pris privat grupp
4 gånger: 3390 kr/grupp (1-6 personer).
1 gång: 1190 kr/grupp (1-6 personer).
Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Alla priser inkl. moms.

Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att alla kan använda sitt friskvårdsbidrag. Du behöver då ange alla deltagarnas namn, adress och e-postadress i fältet ”anteckningar” i kassan och välja faktura som betalningsmetod. När vi bestämt dagar och tider får varje deltagare i gruppen en egen faktura med sin del av totalkostnaden (kurskostnaden/antal deltagare).


Tillbaka till alla kurser i Kristianstad

Tillbaka till webbutiken

Kursalternativ

Privat grupp 1 gång, Privat grupp 4 gånger, Offentlig grupp 4 gånger

Kursinstruktör

Ingrid Dreifaldt, legitimerad idrottslärare och licensierad personlig tränare med över 30 års pedagogisk erfarenhet med specialitet inom kondition- och styrketräning.

Plats

På Balsberget, ca 1 mil norr om Kristianstad. Samling på Balsbergets parkering. Se länk till kartan under kursbeskrivningen.

Frågor

info@traningshjalpen.se

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Backträning på Balsberget”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Scroll to Top