BasicRun Kristianstad – Löparkurs för nybörjare

790,00 kr6990,00 kr

Kom igång med löpning på rätt sätt. Från 30 sek till 30 min på 8 veckor. Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrke- och rörlighetsträning anpassat för löpning. Små grupper med individuell coaching.

Nollställ
Artikelnr: BasicRun Krsd Kategori: Etiketter: ,

Promenerar du regelbundet och vill komma igång med löpning är detta rätt kurs för dig. Det är en löparkurs för nybörjare där du får hjälp med att komma igång på rätt sätt. Vi varvar gång med löpning och tiden för löpning ökas successivt. Målet är att du efter kursen kan springa 30 minuter utan att stanna. Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Kursen är på 8 veckor i Kristianstad och alla deltagare får även tillgång till onlinekursen i 6 månader för att få hjälp med träningen mellan träffarna och 4 månader efter kursens slut.

Du får kunskap om löpteknik, varierade träningspass, löpstyrka och rörlighet samt hur du planerar din egen löpträning för att uppnå en hållbar löpträning över tid och för att minska risken för skador. Det ingår ett träningsprogram för varje vecka mellan träffarna och även instruktörsledda filmer i uppvärmning, löpstyrka och stretching.

Denna kurs finns också som en aktivitet för dig som fått fysisk aktivitet på recept, FaR-aktivitet. Mer info se Region Skåne. Löpning är en bra aktivitet för ett flertal livsstilsrelaterade sjukdomar men även för att stärka immunförsvaret samt för att minska stress och oro.

Löpning på välpreparerade stigar i Södra Björket

Vi tränar på välpreparerade grusstigar. Alla träningspass är på 60 minuter och intensiteten är låg-medel. Max 12 deltagare/kurs.

Plats
Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket och samlas vid utegymmet mittemot motionsspåret (bredvid idrottsplatsen). Se karta.

Offentlig grupp

Datum och tid
Nya datum kommer att planeras och meddelas via Nyhetsbrevet och Facebook.

Pris offentlig grupp
8 gånger: 790 kr/deltagare. Vid första träffen får du tillgång till onlinekursen BasicRun så att du kan träna hemma mellan träffarna samt efter kursens slut, värde 390 kr.

Privata grupper och företag

Kursstart och tider
Enligt överenskommelse – vi kommer överens om dagar och tider inom en period på max 3 månader. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Därmed blir inga träningstillfällen förlorade i en privatkurs. Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Pris privat grupp
6990 kr/grupp (1-12 personer).
Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Alla deltagare får vid första träffen tillgång till onlinekursen BasicRun för att kunna träna hemma mellan träffarna och efter kursens slut. Värdet på onlinekursen är 390 kr/deltagare. Alla priser inkl moms.

Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att alla kan använda sitt friskvårdsbidrag. Du behöver då ange alla deltagarnas namn, adress och e-postadress i fältet ”anteckningar” i kassan och välja faktura som betalningsmetod. När vi bestämt dagar och tider får varje deltagare i gruppen en egen faktura med sin del av totalkostnaden (kurskostnaden/antal deltagare).

Pris Fysisk aktivitet på recept FaR
6990 kr/grupp (1-6 personer) inkl. individuell uppföljning online i 1 månad efter kursens slut samt tillgång till onlinekursen BasicRun.


Denna kurs finns också som en onlinekurs ”BasicRun – Kom igång med löpning”

Tillbaka till alla kurser i Kristianstad

Tillbaka till webbutiken

Kursalternativ

Privat grupp 8 gånger, FaR grupp 8 gånger, Offentlig grupp 8 gånger

Kursinstruktör

Ingrid Dreifaldt, legitimerad idrottslärare och licensierad personlig tränare med över 30 års pedagogisk erfarenhet med specialitet inom kondition- och styrketräning.

Plats

Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket och samlas där motionsspåren börjar (bredvid nya fotbollsarenan). Se länk till kartan under kursbeskrivningen.

Frågor

info@traningshjalpen.se

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”BasicRun Kristianstad – Löparkurs för nybörjare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Scroll to Top