Ett gott mellanmål med kvarg, bär, mandlar mm.
Detta mellanmål är superenkelt att göra och lätt att ta med sig. Det är snabblagat, gott, mättande och nyttigt. Använd färska eller djupfrysta bär. Glöm inte att koka importerade djupfrysta hallon i minst 1 minut – annars finns risk för magsjuka. Frysta bär gör så att det håller sig kallt längre – perfekt till utflykten eller att äta direkt efter träningen!
Mellanmålet är proteinrikt samt innehåller fibrer, C-vitamin och antioxidanter.

Ingredienser till mellanmål med kvarg och hallon
- Kvarg naturell (innehåller mycket protein – 12%)
- Hallon (importerade frysta hallon ska kokas minst 1 minut)
- Pumpakärnor
- Rostade kokoschips
- Mandlar
- Flytande honung

Blanda alla ingredienserna i lagom mängd på en tallrik eller i en bägare.
Se även receptet med fryst mango.
Smaklig måltid!