LÖPARKURSER I KRISTIANSTAD

LÖPARKURSER

Boka en löparkurs och utveckla din löpning. Flertal olika löparkurser att välja på utifrån din målsättning. Att löpträna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar löpning över tid och för att undvika skador. Kursen ”CirkelHit” är funktionell styrketräning i cirkelträningsform och är ett perfekt komplement till löpning. Alla kurserna hålls i Kristianstad med omnejd. Det är slutna kurser med samma deltagare under hela kursen, en sluten löpargrupp som strävar mot samma mål.

Alla löparkurser kan bokas både som privatkurser och företagskurser.

Direktlänk till kursanmälan.

Klara springa 5 km Lunchlöpning intervaller på grusstigar Äventyrslöpning på Balsberget Lidingöloppet klara distansen och backarna PowerRun. Löpning med styrka och hopp RunHit - bli snabbare och starkare BasicRun kom igång med löpning Backträning på Balsberget CirkelHit - cirkelträning med puls och styrka

Platser

  • Södra Björket vid Arenan
  • Norra Björket bakom Ishallen
  • Balsberget
  • Fler platser kan tillkomma

Kursavgifter

  • Löparkurser på 8 veckor 500 kr. I kursen RunHit, BasicRun och Vårruset ingår det ett nytt träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Under kursens gång får du också gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.
  • Löpning på Balsberget 4 veckor 300 kr.
  • Klara Lidingöloppet 12 veckor 900 kr. Det ingår ett nytt träningsprogram för varje vecka mellan träffarna samt under sommaruppehållet. Under kursens gång får du också gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.
  • Lunchlöpning 4 veckor 250 kr.

Har du friskvårdsbidrag i din anställning kan du utnyttja det. Alla priser är inklusive moms.

Klättring uppåt
Kämpa för dina träningsmål och ge inte upp. Du kommer att klara det!

Frågor: info@traningshjalpen.se

KURSANMÄLAN

Innehar ansvarsförsäkring
Innehar F-skattsedel