BASICRUN – BÖRJA SPRINGA

BasicRun – Kom igång med löpning

Promenerar du regelbundet och vill komma igång med löpning är BasicRun den perfekta kursen att börja med. Löpteknik varvas med löpning och promenad samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Vi springer på välpreparerade grusstigar. Alla träningspass är på 60 minuter och intensiteten är låg – medel.

I denna kurs får du kunskap om teknik, träningsmetoder, övningar samt hur du lägger upp din egen löpträning för att uppnå en hållbar löpning över tid. Du får hjälp med att komma igång och att etablera en träningsvana. Du lär dig hur du ska variera träningen för att utvecklas som löpare och för att undvika skador. Det ingår också ett träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Under kursens gång får du gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.  Max 16 deltagare/kurs.

Denna kurs finns också som en aktivitet för dig som fått fysisk aktivitet på recept, FaR-aktivitet. Mer info se Region Skåne. Sök på löpning i databasen.
Bokas som en privatkurs.

löpning på välpreparerade grusstigar

Kursstart:
26 mars. Vecka 13-20

När:
Tisdagar kl 16.15-17.15

Plats:
Vi tränar i Södra Björket, Ekenabben och längs Hammarsjön. Se film på terrängen här.
Vi samlas på gratisparkeringen som ligger nära motionsspåret (gamla gasverkstomten). Se karta.

Kursavgift:
8 veckor 500 kr inkl. träningsprogram och tillgång till digitalt material.
Avgift privatkurs.

Frågor:
info@traningshjalpen.se

Anmälan:
Senast 7 dagar före kursstart. För att en kurs ska starta krävs minst 7 deltagare.

BOKA KURS