Löpning i skärgården

Skärgårdslöpning på Tjurkö

I lördags blev det en runda mitt på dagen i sommarvärmen från kust till kust. Det är många turister och vägarna är alldeles för smala. Det blir en del offroad nere i vägdiket för att inte bli påkörd. 100% koncentration för att inte vricka fötterna. Det blev 8 km i värmen.

Ingrid vid nabben
Löpning kust till kust. Vändning nere vid Nabben.

Idag (söndag) blev det en tidig morgonrunda och jag hade nästan vägen helt för mig själv. Trots enorm seghet på morgonen så försvinner tröttheten snabbt när jag väl kommit ut genom dörren. Jag promenerar de första 5-10 minuterna. Stannar och kör lite rörlighetsövningar för att sedan börja jogga så smått. På morgonen blir den sista kilometern också den snabbaste. Det blev totalt 6 km. En energiboost som räcker hela dagen.

Varukorg