ONLINEKURS I LÖPNING FÖR NYBÖRJARE – BASICRUN

Få professionell hjälp med att komma igång med löpning på ett roligt och varierat sätt. En onlinekurs i löpning genomför du på egen hand, helt oberoende av tid och plats.

Det du behöver för att genomföra kursen är ett google-konto och internetuppkoppling för att kunna logga in dig på kursplattformen ”Google Classroom”. Du kan genomföra kursen på alla enheter – dator, surfplatta eller mobil. Du behöver också en klocka, timer eller app (t.ex Gymboss, Seconds Pro eller liknande) där du kan ställa in intervaller, t.ex 30 sekunder löpning, 1 minut gång osv.

Har du appen ”Seconds Pro” kan du importera alla löpträningspassen i kursen och då behöver du inte ställa in intervallerna eller ta tiden själv. Det är bara att starta passet i appen. Du får då också ett röstmeddelande om vad du ska göra i varje intervall samt möjlighet att välja egen musik från din mobil.


BasicRun – Kom igång med löpning

Promenerar du regelbundet och vill komma igång med löpning på egen hand samt bli guidad genom välplanerade, roliga och varierade träningspass? Denna onlinekurs i löpning är då den perfekta kursen för dig – en löparkurs för nybörjare. Efter kursens 8 veckor kommer du att kunna jogga i 30 minuter utan att stanna! Kursen består av 20 träningspass där det ingår detaljerade instruktioner både i text och video. Vecka 1-4 är det två pass/vecka och vecka 5-8 är det tre pass/vecka.

Varje träningspass är ett komplett pass för hela kroppen och är på ca 60 min. Träningspassen innehåller uppvärmning, löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Alla styrkeövningar genomförs utan redskap och fokus ligger på att utveckla styrka för att orka springa med en bra hållning. Träningspassen byggs upp successivt där du på första passet endast springer i 30 sekunder innan vila och på sista passet där du joggar i 30 minuter utan vila. Allt förpackat i rätt ordning för bästa möjliga utveckling för att uppnå en hållbar löpning över tid.

Du kommer att guidas från start till mål. Kursen är uppdelad i olika veckor och det är lätt att backa tillbaka i kursen. Du har tillgång till kursrummet i 4 månader och du bestämmer själv när du vill starta samt vilka dagar och tider du vill träna. Du får också tillgång till filmer med uppvärmning, löpteknik, styrketräning och rörlighetsträning. Det ingår också en träningsdagbok där du kan logga din träning.

Kursinstruktör: Ingrid Dreifaldt


Detta ingår i onlinekursen BasicRun

  • 20 detaljerade träningspass fördelade på 8 veckor
  • Video med tydliga instruktioner på alla övningar – uppvärmning, löpteknik, löpträning, styrketräning, rörlighet.
  • Träningsdagbok
  • Tillgång till kursen i 4 månader

Pris: 299:-

Frågor: info@traningshjalpen.se

Kursen BasicRun finns även som en fysisk kurs i Kristianstad.


Beställning onlinekurs

Alla priser är inkl. moms. Du får tillgång till kursen samma dag som inbetalningen syns på bankgirot (ca 1 dag efter betalning). Du får ett mail där du tackar ja till inbjudan till kursen i "Google Classroom". Du får tillgång till kursen i 4 månader.
Missa inga erbjudanden, träningstips, nya filmer och rabattkoder.