Onlineträning för företag – löparkurs för nybörjare online

Vill du ha en frisk, stark och glad personal?

Löpning gör skillnad på både kort och lång sikt och det är också är en mirakelmedicin mot både fysiska och psykiska besvär. Det är en enkel och billig året-runt-aktivitet och att träna utomhus har många hälsofördelar. Jag erbjuder onlineträning för företag med egna digitala kursrum där personalen kan kommunicera med varandra och därmed pusha, motivera och stötta varandra.

Onlineträning för företag. Kom igång med löpning och träna hemma men ändå tillsammmans. Företagsträning online!

Spring dig lycklig och träna hemma men ändå tillsammans!

Bästa sättet att komma igång med löpning är på sina egna villkor och i sin egen takt. Hemmaträning efter ett välbalanserat program är därför det bästa startkittet. Man tränar på att leda sig själv och den fysiska självkänslan kommer att stärkas under resans gång. Onlineträning för företag med eget digitalt kursrum är ett bra pedagogiskt verktyg för att få personalen att komma igång med löpning.

Hälsoeffekter av löpning och utomhusträning

Löpning är den aktivitet som är lättast att genomföra på egen hand, överallt och när som helst. Löpning ger stora hälsovinster på både kort och lång sikt.

  • Hjärta, lungor, muskler, leder och även skelettet stärks.
  • Minnet och kreativiteten förbättras eftersom hjärnan påverkas positivt av löpning.
  • Immunförsvaret stärks av utomhusträningen och det blir lättare att hålla sig frisk under vinterhalvåret.
  • Stressreducerande
  • Man blir gladare och piggare efter en löprunda oavsett väder.
  • Läs mer om forskning av hälsofördelarna här.

Att få uppleva att man blir gladare och piggare redan efter sitt första träningspass ökar motivationen till att vilja fortsätta springa och därför är det viktigt att de första träningspassen inte upplevs som för jobbiga eller mycket ansträngande. Denna känsla är individuell och det som upplevs som lätt av en person kan upplevas som ansträngande för någon annan. Det finns alltså många fördelar med att komma igång med löpning på egen hand.

Löpning på Balsberget

Nybörjarprogram i löpning – onlineträning för företag

Jag har lång erfarenhet med att få igång personer som säger att dom inte vill, inte orkar och inte tror att dom kan. Därför är upplägget och sättet det presenteras på jätteviktigt för att kunna nå alla. Det ska vara låga trösklar och minimalt motstånd för att komma igång.

För att hjälpa alla som vill komma igång med löpning har jag har skapat det perfekta nybörjarprogrammet och erbjuder nu detta som onlineträning för alla företag. Det är en onlinekurs i löpning för nybörjare med välbalanserade hemmaträningsprogram under 8 veckor. Kursinnehållet är metodiskt och pedagogiskt uppbyggt och det presenteras på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt.

Börja träna löpning varvat med gång

Att börja träna löpning är jobbigt och skaderisken är hög om man gör det på fel sätt. Det är därför viktigt att varva löpning med gång i början. Genom att följa nybörjarprogrammet bygger man upp den totala sammanhängande löptiden successivt från 30 sekunder till 30 minuter på 8 veckor.

Man blir under denna tid också starkare i hållningsmusklerna då programmet även innehåller styrketräning med fokus på corestyrka, balans och stabilitet. Dessa kompletterande träningsprogram kan också användas som enskilda pass om någon i personalen endast vill träna styrka, balans och rörlighet.

Läs mer om kursinnehållet här.

Löpstyrka hemmaträning

Eget kursrum med forum – pusha, motivera och stötta varandra under resans gång

Låt er personal komma igång med löpning på ett säkert sätt. Beställ kursen BasicRun – löpning för nybörjare redan idag och ni får ett eget digitalt kursrum som endast er personal har tillgång till. I detta kursrum finns allt kursmaterial och där kan personalen också kommunicera med varandra genom att göra inlägg och kommentera (denna forumfunktion kan stängas av om man inte vill använda den).

Företag får tillgång till kursen i 6 månader och ni kan träna hemma men ändå tillsammans och ett tips är att avsluta perioden med ett gemensamt lopp på 5 km.

Låter detta intressant så kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Till företag i Kristianstad med omnejd erbjuder jag också fysiska företagskurser. Läs mer om dessa här.

Varukorg
Scroll to Top