MINA TJÄNSTER

Träningsprogram för hemmaträning

Träna hemma med ett effektivt välbalanserat träningsprogram.

Träningsprogram för hemmaträning. Från 129 kr
Styrketräningsprogram för dig som vill träna hemma på egen hand. Bilder och filmer på alla övningar.
Läs Mer och Köp
Skräddarsytt styrketräningsprogram + onlineinstruktion
Styrketräningsprogram och praktisk genomgång av övningarna samt teknikinlärning. Onlineinstruktion 1 person 45-60 min 1050:-, 2 personer med samma program 75-90 min 1400:-
KÖP 1050:-, 2 personer +350:-

E-böcker för hemmaträning

Vill du utöka ditt övningsförråd och lära dig att skapa egna träningsprogram? Dessa e-böcker (pdf) är anpassade till hemmaträning. Videoklipp på alla övningar!

E-bok. Styrketräning med skivstång och hantlar
Utöka ditt övningsförråd för hemmaträning. 60 övningar för hela kroppen med skivstång och hantlar och i några övningar även bänk och skivstångsställning. Videoklipp på alla övningar. Pris 300 kr.
Läs Mer och Köp

Onlinekurser

En onlinekurs genomför du på egen hand, helt oberoende av tid och plats. Första kursen Kom igång med löpning ”BasicRun” lanserades under våren 2020. Denna kurs är för nybörjare i löpning.

Träna löpning hemma och bli guidad genom välplanerade, roliga och varierade träningspass. Varje träningspass är ett komplett pass för hela kroppen och är på ca 60 min. Kursen är på 8 veckor och totalt ingår 20 träningspass med detaljerade instruktioner i text och video. Allt förpackat i rätt ordning med en smart progression för att bli en hållbar löpare!

Kom igång med löpning. Onlinekurs!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. 20 träningspass. Pris 299:-
Läs Mer och Köp
Träna effektiva och roliga intervaller online!
Spring intervaller hemma och bli coachad genom ett helt träningspass. Prova gratis nu!
Läs Mer och Boka

Träningsgrupper i Kristianstad

Önskar du träna i grupp för att få en bra struktur på träningen samt få varierad och rolig träning under en hel termin kan du boka plats i en eller flera träningsgrupper. Gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig när nästa start planeras.

Varierad löpning - Roliga intervaller
Löpning med fokus på varierade och roliga intervaller. Allt för att bli en hållbar löpare. Plats: Elljusspåret i Södra Björket. Totalt 10 gånger. Pris 600 kr.
Läs Mer och Boka
Traillöpning och backträning
Traillöpning och backträning där naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. Löpning mixas med gång i kuperad terräng. Lördagar kl 10.30-12.00. Platser: Balsberget vecka 42, 45, 46 och Kjugekull vecka 48, 50. Pris 150 kr per tillfälle.
Läs Mer och Boka

Löparfys med/utan redskap
Styrketräning, spänst, rörlighet, balans och hållning. Träningsmetoder som hiit, tabata, cirkelträning m.fl. Måndag kl 19.00. Plats: Kulltorpskolans gymnastiksal. Totalt 10 gånger. Pris 600 kr.
Läs Mer och Boka

  • Löpargrupp med med fokus på varierad löpning och roliga intervaller. Elljusspåret i Södra Björket.
  • Löparfys med och utan redskap. Styrketräning för löpare, spänstträning, rörlighet, balans och hållning. Varierade träningsmetoder som hiit, tabata, cirkelträning m.fl. Inomhus i gymnastiksal.
  • Traillöpning och backträning på Balsberget, Fjälkinge backe samt Kjugekull.

Löparkurser med personlig coaching i Kristianstad

Vill du utveckla din löpning och bli en hållbar löpare? Att löpträna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar löpning över tid och för att undvika skador. På alla fysiska löparkurser ges personlig coaching. Du kan välja en workshop eller en privatkurs för slutna sällskap. Efter en kurs har du de kunskaper och verktyg som behövs för att bli en ännu bättre och starkare löpare. Välj kurs utifrån din målsättning och du kommer att få en roligt och effektiv träning som ger både frisk luft och naturupplevelse.

Enligt forskning får man fler hälsofördelar av att träna utomhus i naturen jämfört med att träna inomhus. Läs mer om forskning och uteträning.


Workshops – kortare kurser

Jag erbjuder kortare kurser s.k workshops inom löpning och styrketräning med max 10 personer/grupp. Dessa workshops kan även bokas som privatkurser. Under coronakrisen är det endast kurser utomhus och vi håller minst 2 meter avstånd mellan oss.

Löpteknik och löpstyrka, 150 kr
Löpskolning för ett effektivt löpsteg samt löpstyrka för att bli en hållbar löpare. Bra hållning i löpning kräver stabilitet och styrka i musklerna över fotleden, höften och i bålen.
Läs Mer och Boka
Äventyrslöpning på Balsberget, 1 gång 150:-
En kurs i traillöpning där naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. Löpning mixas med gång och balansövningar i kuperad terräng. Maxad frihetskänsla i 90 minuter!
Läs Mer och Boka

Privatkurser för slutna sällskap och företag

Samla ihop kollegor eller vänner och boka en kurs endast för er. Dagar och tider bokas enligt överenskommelse. Kursavgiften kan fördelas mellan er så att ni kan utnyttja ert friskvårdsbidrag.

Träningsprogram mellan träffarna ingår i löparkurserna BasicRun, RunHit och Klara Lidingöloppet. I dessa kurser får alla i gruppen även gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.

Träning på Balsberget
Löpning, promenad och balansövningar mixas. Naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. 4 olika rundor med varierad svårighet. Passen är på 90 min.
Läs Mer och Boka
Backteknik och backintervaller
Löpteknik i backe uppför och nedför samt effektiva och roliga intervaller. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet.
Läs Mer och Boka

Klara Lidingöloppet!
Kom i form till loppet och klara både distansen och backarna. Passen är mellan 60-90 min. 12 veckor inkl träningsprogram.
Läs Mer och Boka
Löpning mixat med hopp och funktionell styrka!
Rolig löpning varvas med pulshöjande övningar och effektiv styrketräning. Vi använder naturens egen träningsutrustning.
Läs Mer och Boka

Kom igång med löpning!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Finns även som en onlinekurs!
Läs Mer och Boka
Bli snabbare och starkare i löpning!
Kursen innehåller löpteknik, korta intervaller, löpstyrka, spänst, balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Kommer snart även som en onlinekurs!
Läs Mer och Boka

Träna intervaller effektivt!
Effektiv intervallträning som boostar syreupptaget. Alla kan deltaga oavsett konditionsnivå.
Läs Mer och Boka
Löpstyrka och löpteknik - 2 tillfällen, 1500 kr/grupp
Löpskolning för ett effektivt löpsteg samt löpstyrka för att bli en hållbar löpare. Personlig feedback. Max 10 deltagare. 2 tillfällen à 60 minuter.
Läs Mer och Boka

Cirkelträning Puls & Styrka
CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Träning på olika stationer med enkla redskap.
Läs Mer och Boka
Privatkurser löpning och styrka
Löpteknik, teknik i styrketräning, träning på utegym mm. Alla träningskurser kan bokas som privatkurs, från 1 person och uppåt.
Läs Mer och Boka

Företagsträning
Boka en egen träningskurs eller ett antal platser på en ordinarie kurs. Teknik i löpning och styrketräning, traillöpning, träning inför ett lopp, cirkelträning, lunchpass mm
Läs Mer och Boka