TRÄNINGSKURSER I KRISTIANSTAD

Träningskurser utomhus för företag och privatpersoner

Vill du utvecklas i din träning och få bättre kondition, styrka, spänst, snabbhet, rörlighet och balans samt träna utomhus?

Vill du få en rolig och effektiv träning som ger både frisk luft och naturupplevelse?

Alla träningskurser hålls i Kristianstad med omnejd och bokas som företagskurs eller privatkurs (personlig träning). Dagar och tider är enligt överenskommelse. Kursen BasicRun och RunHit kommer snart även som en webbkurs online! Tillgänglig för alla överallt och när som helst! Skicka ett mail om du vill få en påminnelse när webbkurserna lanseras.

Träna utomhus och upplev känslan av frihet. Du får frisk luft och bli piggare. Du får också fler hälsofördelar med utomhusträning i naturen jämfört med att träna inomhus. Se min sida om uteträning och forskning omkring detta.


Löparkurser och Personlig Träning

Boka en löparkurs och utveckla din löpning. Välj kurs utifrån din målsättning. Att löpträna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar löpning över tid och för att undvika skador. Efter en kurs är det sen lättare att träna vidare på egen hand.

Träningsprogram mellan träffarna ingår i vissa kurser som är inriktade mot ett specifikt mål. I dessa kurser får du också gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.

Träna intervaller på lunchen!
Effektiv intervallträning som boostar syreupptaget. Alla kan deltaga oavsett konditionsnivå.
Läs Mer och Boka
Träning på Balsberget
Löpning, promenad och styrkeövningar mixas. Naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. 4 olika rundor med varierad svårighet. Passen är på 90 min.
Läs Mer och Boka
Klara Lidingöloppet!
Kom i form till loppet och klara både distansen och backarna. Passen är mellan 60-90 min. 12 veckor inkl träningsprogram.
Läs Mer och Boka
Löpning mixat med hopp och styrka!
Rolig löpning varvas med pulshöjande övningar och effektiv styrketräning. Vi använder naturens egen träningsutrustning.
Läs Mer och Boka
Bli snabbare och starkare i löpning!
Kursen innehåller löpteknik, korta intervaller, löpstyrka, spänst, balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Kommer snart även som webbkurs online!
Läs Mer och Boka
Kom igång med löpning!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med promenad samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Kommer snart även som webbkurs online!
Läs Mer och Boka
Backteknik och backintervaller
Löpteknik i backe uppför och nedför samt effektiva och roliga intervaller. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet.
Läs Mer och Boka
Cirkelträning Puls & Styrka
CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Träning på olika stationer med enkla redskap.
Läs Mer och Boka
Företagsträning
Boka en egen träningskurs eller ett antal platser på en ordinarie kurs. Teknik i löpning och styrketräning, traillöpning, träning inför ett lopp, cirkelträning, lunchpass mm
Läs Mer och Boka
Privatkurser löpning och styrka
Löpteknik, teknik i styrketräning, träning på utegym mm. Alla träningskurser kan också bokas som privatkurser.
Läs Mer och Boka
Personlig Träning
Vill du träna hemma eller utomhus på egen hand, men behöver hjälp med att komma igång? Du får lära dig mycket om träning så att DU blir din egen personliga tränare.
Läs Mer och Boka