MINA TJÄNSTER

Träningsprogram för hemmaträning

Träna hemma med ett effektivt välbalanserat träningsprogram med videoklipp på alla övningar.

Träningsprogram för hemmaträning. Från 129 kr
Styrketräningsprogram för dig som vill träna hemma på egen hand. Bilder och filmer på alla övningar.
Läs Mer och Köp
Skräddarsytt styrkeprogram med instruktion
Styrketräningsprogram och praktisk genomgång av teknik och övningar. Instruktion 1 person ca 60 min 1050:-
KÖP 1050:-

E-böcker för hemmaträning

Vill du utöka ditt övningsförråd och lära dig att skapa egna träningsprogram? Dessa e-böcker (pdf) är anpassade till hemmaträning. Videoklipp på alla övningar!

E-bok. Styrketräning med skivstång och hantlar
Utöka ditt övningsförråd för hemmaträning. 60 övningar för hela kroppen med skivstång och hantlar och i några övningar även bänk och skivstångsställning. Videoklipp på alla övningar. Pris 249 kr.
Läs Mer och Köp

Onlinekurser

En onlinekurs genomför du på egen hand, helt oberoende av tid och plats.

Kom igång med löpning. Onlinekurs!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. 20 träningspass. Pris 299:-
Läs Mer och Köp
Onlinekurs i löpteknik
Förbättra ditt löpsteg och spring lätt och snygg. 8 veckor à 3 ggr/vecka. Totalt 45 övningar med text, bild och video. Pris 199:-
Läs Mer och Köp
Träna effektiva och roliga intervaller online!
Spring intervaller hemma och bli coachad genom ett helt träningspass. Prova gratis nu!
Läs Mer och Boka

Träningsgrupper i Kristianstad

Önskar du träna i grupp för att få en bra struktur på träningen samt få varierad och rolig träning under en hel termin kan du boka plats i en eller flera träningsgrupper. Gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig när nästa start planeras. Under coronakrisen kan dessa kurser endast bokas som privatkurser.

Varierad löpning - Roliga intervaller
Löpning med fokus på varierade och roliga intervaller. Allt för att bli en hållbar löpare. Plats: Elljusspåret i Södra Björket. Totalt 10 gånger. Pris 900 kr.
Läs Mer och Boka
Traillöpning och backträning
Traillöpning och backträning där naturupplevelse och rörelseglädje är i fokus. Löpning mixas med gång i kuperad terräng. Lördagar kl 10.30-12.00. Platser: Balsberget. Totalt 6 gånger. Pris 900 kr.
Läs Mer och Boka
Löparfys med/utan redskap
Styrketräning, spänst, rörlighet, balans och hållning. Träningsmetoder som hiit, tabata, cirkelträning m.fl. Plats: Kulltorpskolans gymnastiksal. Totalt 10 gånger. Pris 900 kr.
Läs Mer och Boka
  • Löpargrupp med med fokus på varierad löpning och roliga intervaller. Elljusspåret i Södra Björket.
  • Löparfys med och utan redskap. Styrketräning för löpare, spänstträning, rörlighet, balans och hållning. Varierade träningsmetoder som hiit, tabata, cirkelträning m.fl. Inomhus i gymnastiksal.
  • Traillöpning och backträning på Balsberget, Fjälkinge backe samt Kjugekull.

Löparkurser med individuell coaching i Kristianstad

Vill du utveckla din löpning och bli en hållbar löpare? Att löpträna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar löpning över tid och för att undvika skador.

På alla fysiska löparkurser ges individuell coaching. Du kan välja en workshop eller en privatkurs för slutna sällskap och företag. Efter en kurs har du de kunskaper och verktyg som behövs för att bli en ännu bättre och starkare löpare. Välj kurs utifrån din målsättning och du kommer att få en roligt och effektiv träning som ger både frisk luft och naturupplevelse.

Enligt forskning får man fler hälsofördelar av att träna utomhus i naturen jämfört med att träna inomhus. Läs mer om forskning och uteträning.

Workshops – kortare kurser

Jag erbjuder kortare kurser s.k workshops inom löpning och styrketräning med max 8 personer/grupp. Dessa workshops kan även bokas som privatkurser.

Under coronakrisen är det endast privatkurser utomhus och vi håller minst 2 meter avstånd mellan oss.

Löpteknik och löpstyrka, 500:-
Löpskolning för ett effektivt löpsteg samt löpstyrka för att bli en hållbar löpare. Bra hållning i löpning kräver stabilitet och styrka i musklerna över fotleden, höften och i bålen.
Läs Mer och Boka
Äventyrslöpning på Balsberget, 1 gång 200:-
En kurs i traillöpning där naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. Löpning mixas med gång och balansövningar i kuperad terräng. Maxad frihetskänsla i 90 minuter!
Läs Mer och Boka

Privatkurser för slutna sällskap och företag

Samla ihop kollegor eller vänner och boka en kurs endast för er. Dagar och tider bokas enligt överenskommelse. Kurskostnaden kan fördelas mellan er så att ni kan utnyttja ert friskvårdsbidrag.

I löparkurserna BasicRun, RunHit och Klara Lidingöloppet får alla i gruppen tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar för hemmaträning.

Företagsträning
Boka en kurs i löpning eller styrketräning. Vi bestämmer tider som passar er. Även onlinekurser.
Läs Mer och Boka
Privatkurser i löpning och styrketräning utomhus
Kom igång med löpning, löpteknik, äventyrslöpning, teknik i styrketräning, träning på utegym mm.
Läs Mer och Boka
Varukorg