LÖPARKURS BASICRUN FÖR NYBÖRJARE

BasicRun – Kom igång med löpning

Promenerar du regelbundet och vill komma igång med löpning är BasicRun den perfekta kursen. Det är en löparkurs för nybörjare. Du får hjälp med att komma igång och att etablera en träningsvana. Målet är att efter kursen kunna springa 5 km utan att stanna. Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Kursen är på 8 veckor i Kristianstad. Denna kurs finns också som en onlinekurs.

Du får kunskap om teknik, träningsmetoder, övningar samt hur du lägger upp din egen löpträning för att uppnå en hållbar löpning över tid. Du lär dig hur du ska variera träningen för att utvecklas som löpare och för att undvika skador. Det ingår ett träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Under kursens gång får du gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.

Vi springer på välpreparerade grusstigar. Alla träningspass är på 60 minuter och intensiteten är låg-medel. Max 12 deltagare/kurs.

Denna kurs finns också som en aktivitet för dig som fått fysisk aktivitet på recept, FaR-aktivitet. Mer info se Region Skåne. Sök på löpning i databasen. Bokas som en privatkurs.

Löpning på välpreparerade stigar i Södra Björket

Kursstart
Enligt överenskommelse
Kursen finns även som en onlinekurs. Läs mer här.

Plats
I Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket, Ekenabben och längs Hammarsjön. Se film på terrängen här.
Vi samlas där motionsspåren börjar (bredvid nya fotbollsarenan). Se karta.

Pris privatkurs
6000 kr per grupp (max 12 deltagare). 8 veckor inkl. träningsprogram och tillgång till digitalt material. Avgiften kan fördelas mellan kursdeltagarna.

Valfritt tillägg som kan bokas efter kursen: 4 veckors individuell coaching online, 200 kr/person.

FaR-aktivitet (fysisk aktivitet på recept) – kursen BasicRun inkl 4 veckors coaching: 5500 kr per grupp + 200 kr/person för individuell coaching online 4 veckor efter kursens slut.

Alla priser är inklusive moms.

Pris företagskurs

Frågor:
info@traningshjalpen.se

Shopping Cart