LÖPARKURS BASICRUN FÖR NYBÖRJARE

BasicRun – Kom igång med löpning

Promenerar du regelbundet och vill komma igång med löpning är BasicRun den perfekta kursen. Det är en löparkurs för nybörjare. Du får hjälp med att komma igång och att etablera en träningsvana. Målet är att efter kursen kunna springa 5 km utan att stanna. Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrketräning och rörlighetsträning anpassat för löpning. Kursen är på 8 veckor i Kristianstad. Denna kurs finns också som en onlinekurs.

Du får kunskap om teknik, träningsmetoder, övningar samt hur du lägger upp din egen löpträning för att uppnå en hållbar löpning över tid. Du lär dig hur du ska variera träningen för att utvecklas som löpare och för att undvika skador. Det ingår ett träningsprogram för varje vecka mellan träffarna. Under kursens gång får du gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar.

Vi springer på välpreparerade grusstigar. Alla träningspass är på 60 minuter och intensiteten är låg-medel. Max 12 deltagare/kurs. Under Coronapandemin är vi max 8 deltagare!

Denna kurs finns också som en aktivitet för dig som fått fysisk aktivitet på recept, FaR-aktivitet. Mer info se Region Skåne. Sök på löpning i databasen.

Löpning på välpreparerade stigar i Södra Björket

Privatkurs för slutna sällskap och företag

Kursstart
Enligt överenskommelse. Vi kommer överens om dagar och tider. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir förlorade i en privatkurs. Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Kursen finns även som en onlinekurs. Läs mer och beställ i webbutiken för 299 kr.

Pris
6000 kr/grupp. 8 gånger. Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att ni alla kan använda ert friskvårdsbidrag. Alla deltagare får under kursens gång tillgång till digitalt material för att kunna träna hemma mellan träffarna.

Valfritt tillägg som kan bokas efter kursen: 4 veckors individuell coaching online, 200 kr/person.

FaR-aktivitet (fysisk aktivitet på recept) – kursen BasicRun + 4 veckors individuell coaching online efter kursens slut: 5500 kr per grupp + 200 kr/person.

Plats
I Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket, Ekenabben och längs Hammarsjön. Se film på terrängen här. Vi samlas där motionsspåren börjar (bredvid nya fotbollsarenan). Se karta.

Frågor:
info@traningshjalpen.se


Tillbaka privatkurser
Tillbaka företagskurser

Bokningsförfrågan – BasicRun

Alla priser är inkl. moms. Alla deltagare får också tillgång till digitalt material i två månader.
* Betalas först när datum och tid är överenskommit, senast 14 dagar efter överenskommelsen och alltid före kursstart.
Nyhetsbrevet utkommer max 1 gång/månad och innehåller nyheter, träningstips och erbjudanden. Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst.
Varukorg