LÖPARKURS EFFEKTIVA INTERVALLER

Effektiva intervaller – kort men hårt!

I denna kurs får du prova på effektiv intervallträning som boostar syreupptaget och som ger en maxad endorfinkick. Det är träning som ger resultat! Du får lära dig ett flertal olika intervallträningsmetoder som är både enkla och roliga. Vi springer på fina, breda välpreparerade stigar i Södra Björket och längs Hammarsjön i Kristianstad.

Alla intervaller körs inom ett begränsat område och alla oavsett konditionsnivå kan deltaga i denna kurs. Du tränar alltid efter din egen förmåga.
Passen är mellan 45-60 minuter. Max 8 deltagare/kurs.

Löpning längs Hammarsjön

Privatkurs för slutna sällskap och företag

Kursstart och tider
Enligt överenskommelse. Vi kommer överens om dagar och tider. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir förlorade i en privatkurs. Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Pris
4 gånger: 2900 kr/grupp.
Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att ni alla kan använda ert friskvårdsbidrag.

Plats
I Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket och längs Hammarsjön.
Vi samlas där motionsspåren börjar (bredvid nya fotbollsarenan). Se karta.

Frågor: info@traningshjalpen.se


Tillbaka privatkurser
Tillbaka företagskurser

Bokningsförfrågan – Effektiva Intervaller

Alla priser är inkl. moms.
* Betalas först när datum och tid är överenskommit, senast 14 dagar efter överenskommelsen och alltid före kursstart.
Nyhetsbrevet utkommer max 1 gång/månad och innehåller nyheter, träningstips och erbjudanden. Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst.
Varukorg