Kurser i löpning och styrketräning

Träningshjälpen erbjuder företagsträning både online och i Kristianstad.

Gör det enkelt för personalen att börja träna genom en onlinekurs, gemensam träning på lunchen eller som afterwork. Den gemensamma träningen stärker teamkänslan och ökar frisknärvaron på arbetsplatsen. Kostnaderna för sjukskrivningar minskar om fler håller sig friska. De är win-win för både företaget och personalen. Beräkna här vad sjukfrånvaro kostar för ett företag.

Onlinekurser i löpning för företag

Jag erbjuder en onlineträningskurs i löpning där du och dina medarbetare kan träna ensamma hemma men ändå tillsammans med kollegor. Det är endast din personal som ingår i ert digitala kursrum och ni når kursen från alla enheter. Kursdeltagarna kan kommunicera med varandra genom att göra inlägg och kommentera.

Ni har tillgång till onlinekursen i 6 månader och du kan under denna tid lägga till nya medarbetare upp till er valda maxgräns. Läs mer om fördelarna med onlineträning för företag.

Pris: Begär prisuppgift!

Onlinekurs BasicRun - Kom igång med löpning

Kursen innehåller 20 kompletta träningspass fördelat på 8 veckor. Företag får eget kursrum där deltagarna kan göra inlägg och kommentera. Tillgång till kursen i 6 månader.

Onlinekurs RunHit - Bli snabbare och starkare i löpning

Kursen innehåller 31 kompletta träningspass fördelat på 8 veckor. Företag får eget kursrum där deltagarna kan göra inlägg och kommentera. Tillgång till kursen i 6 månader.

Onlinekurs i löpteknik. Förbättra ditt löpsteg.

Spring med en bra hållning även när du är trött. Kursen innehåller 45 övningar fördelat på 8 veckor. Företag får eget kursrum där deltagarna kan göra inlägg och kommentera. Tillgång till kursen i 6 månader.

Företagsträning i Kristianstad

Till företag i Kristianstad erbjuder jag också fysiska träningskurser i löpning och funktionell styrketräning. Personalen lär sig att träna på ett säkert och effektivt sätt där rörelseglädje och naturupplevelse är i fokus.

Efter en kurs är det också lättare att fortsätta träna på egen hand eller tillsammans med sina kollegor. Att träna smart och effektivt med rätt teknik och upplägg är viktigt för en hållbar träning över tid och för att undvika skador.

All träning sker utomhus året runt. Detta ger ännu fler hälsofördelar jämfört med inomhusträning. Läs forskning om uteträning. Träning utomhus är därför ett utmärkt sätt att öka frisknärvaron på arbetsplatsen.

Kurser och träningspass för företag

 • Boka en onlineträningskurs i löpning för nybörjare där ni kan träna hemma men ändå tillsammans. Ni får ett eget kursrum som endast ert företag har tillgång till i 6 månader.
 • Boka en träningskurs där endast företagets personal deltar. Gemensam träning på arbetstid, lunchen eller som ”afterwork”. Dagar och tider efter överenskommelse. Se nedanstående kurser.
 • Teknik i styrketräning och träning på utegym eller i skogen.
 • Träningspass i syfte att skapa inspiration och motivation till träning.
 • Konditionstest (Beeptest eller Coopers löptest) med individuell rådgivning och tips på hur du ska fortsätta att träna för att utvecklas vidare.
 • Träningspaket där det ingår både föreläsning och träning för att uppnå ett specifikt mål.

All träning sker på egen risk, se deltagarvillkor.

Träning på Balsberget
Löpning, gång och balansövningar mixas. Naturupplevelse och rörelseglädje är i fokus. 4 olika rundor med varierad svårighet. 4 x 90 minuter.
Läs Mer och Boka
Backteknik och backintervaller
Löpteknik i backe uppför och nedför samt effektiva och roliga intervaller. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet.
Läs Mer och Boka
Klara Lidingöloppet!
Kom i form till loppet och klara både distansen och backarna. Passen är mellan 60-90 min. 12 veckor inkl träningsprogram.
Läs Mer och Boka
Kom igång med löpning!
Kursen innehåller löpteknik, löpning varvat med gång samt lättare styrke- och rörlighetsträning anpassat för löpning. Finns även som en onlinekurs!
Läs Mer och Boka
Bli snabbare och starkare i löpning!
Kursen innehåller löpteknik, intervaller, tröskelträning, löpstyrka, spänst, balans och rörlighet – allt anpassat till löpare.
Läs Mer och Boka
Träna intervaller effektivt!
Effektiv intervallträning som boostar syreupptaget. Alla kan deltaga oavsett konditionsnivå.
Läs Mer och Boka
Löpning mixat med hopp och funktionell styrka!
Rolig löpning varvas med pulshöjande övningar och effektiv styrketräning med naturens egen träningsutrustning.
Läs Mer och Boka
Cirkelträning Puls & Styrka
CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Träning på olika stationer med enkla redskap.
Läs Mer och Boka
Löpteknik och löpstyrka
Löpskolning och löpstyrka för förbättra löpsteget och hållningen. Individuell feedback. Max 6 deltagare, 3 x 75 minuter.
Läs Mer och Boka

Pris företagsträning online och i Kristianstad

 • Löparkurser och cirkelträning
  Se respektive kurs ovan. Klicka på länken ”Läs Mer och Boka”.
 • Styrketräning teknikkurs
  800 kr/timme och grupp.
 • Konditionstest
  800 kr inkl. individuell rådgivning för fortsatt träning. Max 4 personer/test.
 • Onlineträningskurser
  Begär prisuppgift.

Alla priser är inkl. moms. För företag exkluderas momsen.

Bokningsförfrågan företagsträning

Din förfrågan sparas i max 12 månader, därefter raderas den.

Frågor: info@traningshjalpen.se

Innehar ansvarsförsäkring
Godkänd för F-skatt

Varukorg
Scroll to Top