LÖPARKURS KLARA LIDINGÖLOPPET

Klara distansen och backarna på Lidingöloppet

Lidingöloppet är världens största terränglopp och en stor utmaning för de allra flesta löpare. Den klassiska distansen är 30 km och går sista lördagen i september på Lidingö i Stockholm. En tuff och vacker bana med många höjdmeter som kräver både fysisk och mental styrka.

Denna kurs är för alla som vill komma väl förberedda till Lidingöloppet. Kursen har fokus på att klara den långa distansen 30 km – inga tidskrav utan bara komma i mål. Det ingår löpteknik, backteknik uppför och nedför, långa intervaller, distansträning, löpstyrka och rörlighet men även säkerhet, kost och vätska tas upp i kursen. Du får även tips på planering av loppet samt konsten att tackla den fysiska och mentala tröttheten. Det ingår också ett träningsprogram för att kunna träna på egen hand mellan träffarna.

Under kursens gång får du fritt tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar. Du kan delta i kursen även om du inte anmäler dig till loppet. Max 8 deltagare/kurs.

Fina höstfärger i naturen
På hösten är det fina färger i naturen.

Privatkurs för slutna sällskap och företag

Kursstart och tider
Enligt överenskommelse. Vi kommer överens om dagar och tider. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir förlorade i en privatkurs.

Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider. Alla pass är mellan 60-90 minuter, varav något pass i slutet av perioden är upp t.o.m. 120 min (kommer att kunna kortas av om någon inte vill fullfölja).

Pris
12 gånger: 10.500 kr/grupp. Totalt 12 veckor inkl. träningsprogram och tillgång till digitalt material. Max 8 deltagare.
Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att ni alla kan använda ert friskvårdsbidrag.

Plats
Samling på Balsbergets parkering. Kör mot Fjälkestad och sväng in på vägen som är skyltad med Balsberget. Vi tränar på skogsvägar och stigar runt Balsberget.

Frågor: info@traningshjalpen.se


Tillbaka privatkurser
Tillbaka företagskurser

Bokningsförfrågan – Klara Lidingöloppet

Alla priser är inkl. moms. Alla deltagare får också tillgång till digitalt material under 12 veckor.
* Betalas först när datum och tid är överenskommit, senast 14 dagar efter överenskommelsen och alltid före kursstart.
Nyhetsbrevet utkommer max 1 gång/månad och innehåller nyheter, träningstips och erbjudanden. Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst.
Varukorg