LÖPARKURS KLARA LIDINGÖLOPPET

Klara distansen och backarna på Lidingöloppet

Lidingöloppet är världens största terränglopp och en stor utmaning för de allra flesta löpare. Den klassiska distansen är 30 km och går sista lördagen i september på Lidingö i Stockholm. En tuff och vacker bana med många höjdmeter som kräver både fysisk och mental styrka.

Denna kurs är för alla som vill komma väl förberedda till Lidingöloppet. Kursen har fokus på att klara den långa distansen 30 km – inga tidskrav utan bara komma i mål. Det ingår löpteknik, backteknik uppför och nedför, långa intervaller, distansträning, löpstyrka och rörlighet men även säkerhet, kost och vätska tas upp i kursen. Du får även tips på planering av loppet samt konsten att tackla den fysiska och mentala tröttheten. Det ingår också ett träningsprogram för att kunna träna på egen hand mellan träffarna.

Under kursens gång får du gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok samt tips på olika övningar. Du kan delta i kursen även om du inte anmäler dig till loppet. Max 10 deltagare/kurs.

Fina höstfärger i naturen
På hösten är det fina färger i naturen.


Kursstart och tider:
Enligt överenskommelse.
Alla pass är mellan 60-90 minuter, varav något pass i slutet av perioden är upp t.o.m. 120 min (kommer att kunna kortas av om någon inte vill fullfölja).

Plats
Samling på Balsbergets parkering. Kör mot Fjälkestad och sväng in på vägen som är skyltad med Balsberget.
Vi tränar på skogsvägar och stigar runt Balsberget.

Pris
12 veckor inkl. träningsprogram och tillgång till digitalt material. Max 10 deltagare.
Företagskurs
Privatkurs

Frågor:
info@traningshjalpen.se

Shopping Cart