ONLINETRÄNING I LÖPNING

Nu kan du springa intervaller hemma i ditt eget tempo och bli coachad genom ett helt träningspass. Jag erbjuder nu onlineträning i löpning och du bestämmer själv var och när du vill träna. Du kan nu prova ett pass gratis. Kursen ”Effektiva och Roliga Intervaller” är under uppbyggnad och kommer att vara klar under hösten-21 som då innehåller flera olika intervallpass, kort-korta, korta och långa intervaller samt faktakunskaper om konditionsträning.

Prova ett roligt intervallpass

Onlineträning i löpning. Bli coachad från start till mål.

Välj ut en ganska platt runda på ca 5-7 km om du inte vill springa intervallerna fram och tillbaka. Alternativt kan du välja en kortare runda som du kör flera varv på. Ett löpband funkar också.

För att kunna delta behöver du:

  • Ett Google-konto (gratis)
  • Appen Google Classroom (gratis)
  • En smartphone
  • Hörlurar

När du har anmält dig blir du inbjuden till kursen och när du har tackat ja till kursinbjudan är det bara att logga in i Google Classroom och välja kursen ”Prova på Effektiva och Roliga Intervaller”. Där finns all information om hur du startar passet. Du har tillgång till denna prova på kurs i 5 dagar.

Pass 1. Prova på intervaller i olika tempo

Passet börjar med 8 minut uppvärmningsjogg, 4 minuter uppmjukningsövningar samt avslutande korta stegringslopp.

Under passet kommer du att få prova på att springa 3 olika intervallserier i olika tempo. Mellan serierna är det 2 minuter gå-eller joggvila.

En intervallserie består av 2 minuter tempolöpning, 1 min joggvila, 1 min tempo, 30 sekunder joggvila, 30 sek tempo.

Passet avslutas med en 8 minuter nedvarvningsjogg. Därefter är det stretching i ca 6 minuter (video).

Total träningstid ca: 50 minuter.

Du behöver inte hålla koll på intervalltiderna eller övriga tider utan du blir coachad från start till mål. Enkelt och bekvämt – bara att följa instruktionerna.

Beställning onlineträning i löpning

Alla priser är inkl. moms. Kursen till Prova på passet får du tillgång till omgående. Du får ett mail med en kurslänk. Logga in på ditt Google konto och välj att gå med i kursen. Du får tillgång till kursen "Prova på" i 5 dagar. Onlinekursen "Roliga Intervaller" får du tillgång till i 4 månader.
En bekräftelse på din beställning, kurslänk samt kvitto skickas till ovan angivna e-postadress.
Missa inga erbjudanden, träningstips, nya filmer och rabattkoder.
Varukorg