LÖPARKURS RUNHIT – BLI SNABBARE

RunHit – Bli snabbare och starkare i löpning

RunHit är ett träningskoncept som jag har skapat för att bli snabbare och starkare i löpning och det är en komplett kurs för att komma igång med kvalitétsträning i sin löpning. Kursen är på 8 veckor i Kristianstad och innehåller löpteknik, intervaller, tröskelträning, löpstyrka, spänst, balans och rörlighet – allt anpassat till löpare. Du får lära dig många nya träningsmetoder och övningar som du har nytta av även efter kursen.

Du behöver ha löptränat regelbundet i minst 6 månader innan du deltar på denna kurs. Du anpassar intervalltempot efter egen förmåga och gruppen hålls ihop under hela passet eftersom intervallerna börjar och slutar på samma ställe.

Under kursens gång får du gratis tillgång till digitalt material som teori, träningsprogram, träningsdagbok, instruktörsledda löpstyrkepass och rörlighetspass så att du kan träna hemma mellan träffarna.

Vi springer på välpreparerade grusstigar och styrketräningen sker mitt i naturen med eller utan redskap. Vid ett tillfälle får du testa intervaller med löparfallskärm. Varje träningspass är på 60 minuter. Max 10 deltagare/kurs. Under Coronapandemin är det max 8 deltagare.

Se informationsfilm om RunHit

Privatkurs för slutna sällskap och företag

Kursstart
Enligt överenskommelse. Vi kommer överens om dagar och tider. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir förlorade i en privatkurs. Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Kursen finns snart även som en onlinekurs. Läs mer och beställ i webbutiken för 399 kr.

Pris
6000 kr/grupp. 8 gånger. Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att ni alla kan använda ert friskvårdsbidrag. Alla deltagare får under kursens gång tillgång till träningsprogram och digitalt material för att kunna träna hemma mellan träffarna.

Plats
I Kristianstad. Vi tränar i Södra Björket, Ekenabben och längs Hammarsjön.
Vi samlas där motionsspåren början (bredvid nya fotbollsarenan). Se karta.

Frågor:
info@traningshjalpen.se


Tillbaka privatkurser
Tillbaka företagskurser

Bokningförfrågan – RunHit

Alla priser är inkl. moms. Alla deltagare får också tillgång till digitalt material i två månader.
* Betalas först när datum och tid är överenskommit, senast 14 dagar efter överenskommelsen och alltid före kursstart.
Nyhetsbrevet utkommer max 1 gång/månad och innehåller nyheter, träningstips och erbjudanden. Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst.
Varukorg