TRÄNINGSPROGRAM

Hemmaträning

Träna på egen hand hemma eller utomhus med ett effektivt träningsprogram. Programupplägg och övningar är noga utvalda för att träningen ska vara hållbar över tid och ge en bra muskelbalans och en bra hållning. Alla styrketräningsprogram innehåller tydliga bilder på övningarna samt videoinstruktioner. Se detaljerat innehåll.

Träningsprogram - fitnessboll, kettlebell, miniband
Träningsprogram - corestyrka

Programmen är gjorda för att passa så många som möjligt. Har du skador eller andra begränsningar att ta hänsyn till, rekommenderas du att välja ett ”skräddarsytt styrkeprogram” där övningarna väljs ut utifrån dina förutsättningar.

Alla träningsprogram skapas av Ingrid Dreifaldt, lic. personlig tränare och leg idrottslärare med över 30 års erfarenhet av undervisning inom fysträning.

Beställda program skickas efter betalning i en pdf-fil via epost. Denna består av 12-15 sidor beroende på program och kan öppnas i alla enheter samt skrivas ut.

Den bästa träningen är den som blir av. Träna hemma och bli starkare! Kvalitativ träning som spar tid och som ger hållbara resultat.

Träningsutrustning till hemmaträning som kettlebell, fitnessboll, miniband m.fl träningsredskap finns att köpa här.


Styrketräningsprogram för löpare

Klicka på bilderna för att läsa mer!

Styrketräningsprogram med kettlebell, fitnessboll och miniband
Träningsprogram för hela kroppen. Redskap som används är fitnessboll, kettlebell och miniband. Totalt 20 övningar fördelat på 2 dagar. Dag 1: 12 övningar för hela kroppen. Dag 2: 8 övningar för hela kroppen.
KÖP 129:-
Styrketräning för löpare
Specifik löpstyrketräning utan hopp och redskap. Tränar styrka i ben, rumpa, rygg, mage och övriga coremuskler samt även stabilitet i höft- knä- och fotled. Även hållning, balans och koordination tränas. Totalt 20 övningar fördelat på 3 dagar. Dag 1: 8 övningar Dag 2: 6 övningar Dag 3: 6 övningar
Köp 129:-

Styrketräningsprogram utan redskap

Klicka på bilderna för att läsa mer!

Styrkeprogram utan redskap med egen kroppsvikt
Helkroppsprogram med egen kroppsvikt som belastning. Totalt 20 övningar på 2 dagar. Dag 1: 12 övningar för hela kroppen. Dag 2: 8 övningar med extra fokus på corestyrka.
KÖP 129:-
Corestyrka ”extra allt” utan redskap
Styrka och stabilitet för mage, ländrygg och övriga coremuskler samt träning av hållning, balans och koordination. Totalt 20 övningar fördelat på 3 dagar. Dag 1: 8 övningar. Dag 2: 6 övningar. Dag 3: 6 övningar.
Köp 129:-

Alla träningsprogram innehåller

 • Totalt 20 övningar fördelade på 2-3 dagar.
 • Tydliga bilder på alla övningar.
 • Länkar + qr-koder till en video med tydliga förklaringar på korrekt utförande.
 • Tips på hur en övning kan göras lättare eller tyngre.
 • Information om vilka muskler som tränas i de olika övningarna.
 • Information om utförande och hållning samt rekommenderat antal set och reps.
  Set = antal omgångar. Reps = hur många gånger du lyfter vikten i varje set.
 • Tips på uppvärmningsövningar
 • Tips på stretchövningar
 • Information om återhämtning
 • Information om hur du varierar programmet med olika träningsmetoder.
 • Sist i häftet finns en kort lättöverskådlig sammanfattning på alla övningarna (1 sida/dag).
 • Alla program går att skriva ut.
 • Kan användas på alla enheter (pdf-fil).

Skräddarsytt personligt styrketräningsprogram

Skräddarsytt styrketräningsprogram med totalt 20 övningar fördelade på olika dagar med de redskap som du har hemma samt instruktion med praktisk genomgång av övningarna och inlärning av rätt teknik. Instruktionen sker via en onlineträff eller på överenskommen plats i Kristianstad. Väljer du en instruktion ingår styrketräningsprogrammet utan kostnad och skickas efter betalning i en pdf.fil med epost. Det finns bilder och video med instruktioner till alla övningar.

Klicka på bilderna för att läsa mer!

Skräddarsytt styrkeprogram med dina redskap + instruktion
Styrketräningsprogram och praktisk genomgång av övningarna samt teknikinlärning. 1 person 45-60 min 1050:-. 2 personer med samma program 75-90 min 1400:-
KÖP 1050:-, 2 personer +350:-
Uppföljning av program
Uppföljning och byte av övningar i personliga skräddarsydda program från Träningshjälpen. Max 2 personer på samma program.
Köp 750:-

Alla priser är inklusive moms – 6% på fysiska träffar och 25% på träningsprogram och onlineträffar. Har du friskvårdsbidrag i din anställning kan du utnyttja det.


Bild på Ingrid som styrketränar utomhus i en trapets. Eget träningsprogram. Träna när du vill och var du vill!

Beställning träningsprogram

Alla priser är inkl. moms. Träningsprogrammet skickas som en pdf-fil via epost när inbetalningen syns på kontot. Swish syns omgående och Bankgiro ca 1-2 bankdagar.
För skräddarsytt träningsprogram sker betalningen först när programmet är påbörjat och vi har bestämt dag och tid för teknikgenomgång av övningarna.
Missa inga erbjudanden, träningstips, nya filmer och rabattkoder.