Köpvillkor

Onlinekurser, träningsprogram, e-böcker och fysiska kurser (IRL)

All träning sker på egen risk och under eget ansvar.

Vid köp av digitala produkter (onlinekurser, träningsprogram, e-böcker) gäller ångerrätten tills produkten är levererad, dock max 14 dagar. Produkten räknas som levererad när betalning har skett. Betalning sker alltid före leverans av digitala produkter. Produkterna skickas till din angivna e-postadress och du laddar ner och sparar dem på dina enheter.

Onlinekurser levereras i en nedladdningsbar PDF-fil med en kurslänk till ”Google Classroom”. Ladda ned PDF-filen och spara den på din enhet. Öppna filen och klicka på länken till kursen, logga in med din gmail och välj att gå med i kursen. Kurslänken behövs endast vid 1:a inloggningen, därefter loggar du bara in i Google Classroom med din gmail.

Träningsprogram (PDF-dokument) samt e-böcker levereras i en nedladdningsbar PDF-fil. Klicka på länken och ladda ner filen till dina enheter. Bilden nedan visar hur du gör på en PC om du t.ex har beställt ett träningsprogram.

Så här laddar du ner filen på PC

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse där även betalningsinformationen finns med. Du betalar med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. Väljer du att betala mot faktura skickas denna separat inom 24 timmar.

Efter betalning levereras produkterna inom 24 timmar till din e-postadress i en nedladdningsbar pdf-fil och du får samtidigt ett kvitto på köpet.

Rättigheter

Träningshjälpen Sverige äger allt material som är på kursplattformen. Det är ej tillåtet att kopiera eller sprida detta via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. Materialet är endast för privat bruk.

Nedladdningsbart material får ej ändras eller vidarebefordras.

Träningsprogram och e-böcker med tillhörande länkar och qr-koder får ej kopieras eller spridas via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. De är endast för privat bruk.

Inloggningsuppgifter är personliga och får ej delas.

Skräddarsytt träningsprogram

Vid köp av skräddarsytt träningsprogram är produkten levererad när programmet är påbörjat, dvs efter att jag tagit kontakt med dig och fått information om ditt mål och dina förutsättningar. Därefter betalar du och jag påbörjar programmet som skickas till dig i en PDF-fil inom en vecka. Har du beställt programmet med en instruktion (onlinemöte) bokas tid för detta senast en vecka efter att du mottagit programmet.

Fysiska kurser (IRL) – företag och privata grupper

Vid köp av privatkurser är produkten levererad när vi bestämt plats, datum och tid. Du betalar efter att detta är överenskommit.

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse. Därefter bestämmer vi tiderna. När detta är överenskommit betalar du med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. Väljer du att betala mot faktura skickas denna separat inom 24 timmar. Betalningsinformationen finns angiven i orderbekräftelsen. Efter betalning får du ett kvitto på köpet och produkten levereras på avtalad tid.

Fysiska kurser (IRL)offentliga grupper

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse med betalningsinformation. När du har betalat är din plats bokad och anmälan är bindande (distansavtalslagen – undantag från ångerrätten kap 2, §11, p.12). Du får ett kvitto samt ett separat mejl med information om tider och samlingsplats.

Är gruppen fullsatt blir du placerad som reserv och du betalar först när en plats blir ledig. Du meddelas då via mejl.

Avgiften återbetalas inte vid frånvaro/avhopp under pågående kurs. Du kan i en offentlig grupp inte ta igen missade träningstillfällen.

Kurser med färre än 3 deltagare kan eventuellt ställas in. Inbetalda kursavgifter återbetalas om en kurs ställs in.

Deltagarvillkor fysiska kurser (IRL)

All träning sker på egen risk och under eget ansvar. Det innebär följande:

  • Du ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan deltaga i träningen. Du deltar alltid efter egen förmåga och på din träningsnivå.
  • Träningshjälpen ansvarar inte för personskador eller skador på klädsel/utrustning pga olycksfall eller till följd av annans agerande eller underlåtenhet. Du är inte försäkrad via Träningshjälpen. Deltar du i Far (fysisk aktivitet på recept) är du försäkrad via Skåneidrotten.
  • Träningshjälpen ansvarar inte för deltagarnas medförda tillhörigheter.

Utomhusträningen sker oavsett väder, med undantag av extremväder – vädervarningar. Oömma kläder efter väder. Då vi förflyttar oss rekommenderas du att inte lägga ifrån dig dina tillhörigheter.

Vid inställd träning pga sjukdom eller extremväder meddelas deltagarna via mejl. Det inställda passet kommer då att ersättas med en annan dag och tid.

Tillägg för privata grupper och företag

En bokad tid kan pga sjukdom i gruppen ändras till annan dag och tid om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir därmed förlorade i en privat grupp. Den som bokar en privat grupp är kontaktperson till övriga i gruppen och meddelar då dessa vid förändringar.

Företagsuppgifter

Träningshjälpen Sverige
Tärnevägen 16 D
291 36 Kristianstad

Swish-nr: 123-204 76 60
Godkänd för F-skatt
E-post: info@traningshjalpen.se