EFFEKTIV HEMTRÄNING

Styrketräningsprogram med bilder och film på övningarna

Detta dataprogram ”Effektiv hemträning” gjorde jag 1999, men styrketräning med skivstång och hantlar är lika aktuell idag som då. Det är ju lite nostalgi över detta, så priset är pga den låga videokvalitén mycket lågt, endast 60 kr. Det är nu inte längre på cd, utan jag skickar alla filerna via wetransfer och du installerar det i din dator enligt anvisningarna (text och film).

OBS: Programmet fungerar bara med windowsdatorer, alla versioner.

Pris: 60 kr inkl moms.

Programmet Effektiv Hemträning

Ett program med övningar för hela kroppen för dig som vill träna styrketräning hemma. Tydliga start- och stopp bilder med text och filmsnuttar på alla styrketräningsövningarna. Massor med information och träningstips i styrketräning och stretching. Programmet är lättanvänt och passar alla som vill börja träna säkert och effektivt hemma. Dataprogrammet är även utmärkt till tränare i föreningar samt till idrottslärare. Alla övningar går att skriva ut så det är enkelt att sätta ihop sitt eget styrketränings- och stretchprogram.

Totalt 41 styrkeövningar och 17 stretchövningar att välja på

Ben, rumpa, vader: 7 styrkeövningar + 7 stretchövningar.

Bröst: 4 övningar + 1 stretchövning

Rygg: 7 övningar + 3 stretchövningar

Axlar: 7 övningar + 2 stretchövningar

Biceps: 5 övningar + 1 stretchövning

Triceps: 6 övningar + 1 stretchövning

Underarmar: 1 övning + 1 stretchövning

Mage: 4 övningar + 1 stretchövning


Beställning dataprogrammet ”Effektiv Hemträning”

När beställningen är skickad, skickar jag filerna med wetransfer. Du får ett mail från wetransfer med en länk där du öppnar filerna. Jag skickar samtidigt fakturan och installationsanvisning via epost.