Företagsträning

Boka Träningshjälpens företagsträning online eller på plats i Kristianstad. En företagsträning hjälper dina medarbetare att lyckas med sin träning och få ett mer aktivt samt friskare liv.

Träning som ger friskare och
piggare medarbetare

Företagsträning både online och i Kristianstad, utbildar era medarbetare att träna hållbart och effektivt. Era medarbetare lär sig om hur de på bästa vis kan lägga upp sin träning och undvika skador. Träningshjälpens företagsträning hjälper er att få friskare, piggare och aktivare medarbetare.

Ni lär er att träna på ett säkert och effektivt sätt där rörelseglädje och naturupplevelse är i fokus. Träningen anpassas så att alla kan deltaga utifrån sina förutsättningar. Att dessutom träna tillsammans med kollegor stärker teamkänslan och bidrar till ökad trivsel.

Logga nationell PT-licens Almega Friskvårdsföretagen
Onlineträning från alla enheter

Onlinekurser för företag

Att träna online sparar tid då träningen kan genomföras på valfri plats och tid. Inga extra resor eller tider att passa vilket gör det enklare att motivera dina medarbetare till att använda sitt friskvårdsbidrag.

Att följa en onlinekurs i löpning eller styrketräning gör det lättare att få till en bra träningsrutin. En onlinekurs är så mycket mer än bara onlineträning, utöver bra träningspass får ni struktur och variation i 8-12 veckor med anpassade träningspass utifrån kursmålet. Genom att träna rätt pass i rätt tid och på rätt nivå minskar också risken för skador och överträning.

Bättre hälsa

Bättre hälsa hos era medarbetare leder till piggare och friskare medarbetare.

Gemenskap

Få konkreta tips på hur ni kan inplantera träning i er företagsvardag.

Z

Mer kreativ & effektiv

Träning har bevisats att öka kreativitet och produktivitet efter träning.

Bokningsförfrågan

Min förfrågan gäller

12 + 5 =

Onlinekurser

Onlinekurser i löpning och löpstyrka som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär, att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din löpträning med en professionellt utformad onlinekurs skapad av erfaren idrottslärare och PT. Träna när och var du vill i din egen takt. Du lär dig träna effektivt och hållbart!

Träningsprogram

  • Styrketräningsprogram som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert.
  • Cirkelträningsprogram med bilder för utskrift
  • Ljudfilspass i löpning med effektiv intervallträning

Programmen laddas ned och du tränar offline. Professionellt utformade av erfaren idrottslärare och personlig tränare.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer