Träningsprogram med kvalité

Träningsprogram som hjälper dig träna effektivt, roligt och varierat. Utformade av licensierad personlig tränare med över 30 års erfarenhet. Tydliga pedagogiska instruktioner med bilder och filmklipp.

Kom i form med hemmaträning

Beställ ett träningsprogram i styrketräning som hjälper dig lyckas med din träning. Alla träningsprogram vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Noga utvalda övningar med rätt sammansättning för att ge en bra muskelbalans, hållning, intensitet och träningseffekt. Alla program innehåller filmklipp, tydliga bilder och text som gör det enkelt att förstå övningarna samt utföra dem rätt teknik.

Alla träningsprogram levereras via e-post som en digital nedladdningsbar PDF-fil som du kan använda på alla enheter samt skriva ut.

Logga nationell PT-licens Almega Friskvårdsföretagen

Alla träningsprogram

Onlinekurser

Onlinekurser inom träning och löpning som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär, att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs.

Träningsprogram

Beställ ett träningsprogram i styrketräning som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert. Alla program är utformade av licensierad personlig tränare med över 30 års erfarenhet.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer