TRÄNINGSPROGRAM

Hemmaträning

Träna på egen hand hemma eller utomhus med ett effektivt träningsprogram. Programupplägg och övningar är noga utvalt för att träningen ska vara hållbar över tid. Det är därför viktigt med en bra muskelbalans och att bibehålla en bra hållning. I alla styrketräningsprogram finns tydliga bilder på övningarna samt länkar och qr-koder till en video med tydliga förklaringar på korrekt utförande. I vissa övningar finns också förslag på hur man enkelt gör övningen lättare eller tyngre.

Beställda program skickas efter betalning i en pdf-fil via epost. Pdf-filen kan öppnas i alla enheter samt skrivas ut.

Den bästa träningen är den som blir av. Träna hemma och bli starkare! Kvalitativ träning som spar tid och som ger hållbara resultat.

Träningsutrustning till hemmaträning som kettlebell, fitnessboll, miniband m.fl träningsredskap finns att köpa här.

Styrketräningsprogram för nybörjare
Grundstyrka som passar bl.a. till löpare. Redskap som används är fitnessboll, kettlebell och miniband. Totalt 12 övningar för hela kroppen.
KÖP 100:-
Löpstyrka med balans
Specifik löpstyrketräning med balansinslag utan vikter. Styrka och stabilitet för bål, höfter, fotled. Totalt 8 övningar
Köp 100:-

Skräddarsytt personligt träningsprogram

Skräddarsytt styrketräningsprogram med de redskap som du har hemma samt instruktion med praktisk genomgång av övningarna och inlärning av rätt teknik. Instruktionen sker via en onlineträff eller på överenskommen plats i Kristianstad. Styrketräningsprogrammet ingår utan kostnad och skickas efter instruktionen till dig i en pdf.fil med epost. Bilder och film med instruktioner till alla övningar.

Skräddarsytt styrkeprogram med dina redskap + instruktion
Praktisk genomgång av övningarna och teknikinlärning. 1 person 45-60 min 750:- (programmet ingår utan kostnad). 2 personer med samma program 75-90 min 1100:-
KÖP 750:-, 2 personer +350:-
Uppföljning av program
Uppföljning och byte av övningar i personliga skräddarsydda program från Träningshjälpen. Max 2 personer på samma program.
Köp 750:-

Alla priser är inklusive moms – 6% på fysiska träffar och 25% på träningsprogram och onlineträffar. Har du friskvårdsbidrag i din anställning kan du utnyttja det.


Bild på Ingrid som styrketränar utomhus i en trapets. Eget träningsprogram. Träna när du vill och var du vill!

Beställning träningsprogram

Alla priser är inkl. moms. Träningsprogrammet skickas som en pdf-fil via epost samma dag som inbetalningen syns på bankgirot (ca 1 dag efter betalning).
För skräddarsytt träningsprogram sker betalningen först när programmet är påbörjat och vi har bestämt dag och tid för teknikgenomgång av övningarna.
Missa inga erbjudanden, träningstips, nya filmer och rabattkoder.