Köpvillkor onlineprodukter

Onlinekurser, träningsprogram och e-böcker

All träning sker på egen risk och under eget ansvar.

Vid köp av digitala produkter (onlinekurser, träningsprogram, e-böcker) gäller ångerrätten tills produkten är levererad, dock max 14 dagar. Produkten räknas som levererad när betalning har skett. Betalning sker alltid före leverans av digitala produkter. Produkterna skickas till din angivna e-postadress och du laddar ner och sparar dem på dina enheter.

Onlinekurser levereras i en nedladdningsbar pdf-fil med en kurslänk till ”Google Classroom”. Ladda ned pdf-filen och spara den på din enhet. Öppna filen och klicka på länken till kursen, logga in med din gmail och välj att gå med i kursen. Kurslänken behövs endast vid 1:a inloggningen, därefter loggar du bara in i Google Classroom med din gmail.

Träningsprogram (pdf-dokument) samt e-böcker levereras i en nedladdningsbar pdf-fil. Klicka på länken och ladda ner filen till dina enheter. Bilden nedan visar hur du gör på en PC om du t.ex har beställt ett träningsprogram.

Så här laddar du ner filen på PC

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse där även betalningsinformationen finns med. Du betalar med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. Väljer du att betala mot faktura skickas denna separat inom 24 timmar.

Efter betalning levereras produkterna inom 24 timmar till din e-postadress i en nedladdningsbar pdf-fil och du får samtidigt ett kvitto på köpet.

Rättigheter

Träningshjälpen Sverige äger allt material som är på kursplattformen. Det är ej tillåtet att kopiera eller sprida detta via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. Materialet är endast för privat bruk.

Nedladdningsbart material får ej ändras eller vidarebefordras.

Träningsprogram och e-böcker med tillhörande länkar och qr-koder får ej kopieras eller spridas via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. De är endast för privat bruk.

Inloggningsuppgifter är personliga och får ej delas.

Skräddarsytt träningsprogram och privatkurser

Vid köp av skräddarsytt träningsprogram är produkten levererad när programmet har påbörjats och tid för genomgång är bokad. Du betalar efter att vi har bestämt tid för genomgång.

Vid köp av privatkurser är produkten levererad när vi bestämt plats, datum och tid. Du betalar efter att detta är överenskommit.

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse. Därefter bestämmer vi tiderna. När detta är överenskommit betalar du med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. Väljer du att betala mot faktura skickas denna separat inom 24 timmar. Betalningsinformationen finns angiven i orderbekräftelsen. Efter betalning får du ett kvitto på köpet och produkten levereras på avtalad tid.

Företagsuppgifter

Träningshjälpen Sverige
Tärnevägen 16 D
291 36 Kristianstad

Swish-nr: 123-204 76 60
Godkänd för F-skatt
E-post: info@traningshjalpen.se

Varukorg