Köpvillkor

Onlinekurser, träningsprogram, e-böcker och fysiska kurser (IRL)

All träning sker på egen risk och under eget ansvar.

Vid köp av digitala produkter (onlinekurser, träningsprogram, e-böcker, ljudfilspass) gäller ångerrätten tills produkten är levererad, dock max 14 dagar. Produkten räknas som levererad när betalning har skett och du får ett kvitto på köpet. Betalning sker alltid före leverans av digitala produkter.

Om du ångrar ett köp av digitala produkter meddelar du oss innan betalning sker och inom 14 dagar från beställningsdatum.

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse där även betalningsinformationen finns med. Du betalar med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. När betalningen inkommit levereras produkterna inom 24 timmar till din angivna e-postadress och du får samtidigt ett kvitto på ditt köp. Vill du använda ditt friskvårdsbidrag för onlinekurser och fysiska kurser lämnar du in kvittot till din arbetsgivare.

Väljer du att förskottsbetala mot faktura skickas denna separat (PDF-fil) till din e-post inom 24 timmar. För privatpersoner tillkommer en faktureringsavgift på 30:-

Leverans onlinekurs

Onlinekurser levereras i en nedladdningsbar PDF-fil till din e-postadress med instruktioner och en inbjudan till kursen i ”Google Classroom”. Ladda ned PDF-filen och spara den på din enhet. Öppna filen och följ instruktionerna. Du har tillgång till kursen den tid som anges i produktbeskrivningen räknat från köpdatum.

Leverans träningsprogram, e-böcker och ljudfilspass

Träningsprogram och e-böcker levereras i en nedladdningsbar PDF-fil och ljudfilspass som MP3-fil. Klicka på länken och ladda ner filen till dina enheter.

Leverans skräddarsytt träningsprogram

Vid köp av skräddarsytt träningsprogram är produkten levererad när programmet är påbörjat, dvs efter att jag tagit kontakt med dig och fått information om ditt mål och dina förutsättningar. Därefter betalar du och jag påbörjar programmet som skickas till dig i en PDF-fil inom en vecka. Har du beställt programmet med en instruktion (onlinemöte) bokas tid för detta senast en vecka efter att du mottagit programmet.

Rättigheter

Träningshjälpen Sverige äger allt material som är på kursplattformen. Det är ej tillåtet att dela, kopiera eller sprida detta via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. Materialet är endast för privat bruk.

Nedladdningsbart material får ej ändras eller vidarebefordras.

Träningsprogram och e-böcker med tillhörande länkar och qr-koder samt ljudfilspass får ej delas, kopieras eller spridas via länkar på Internet, sociala medier eller via e-post. De är endast för privat bruk.

Inloggningsuppgifter är personliga och får ej delas.

Fysiska kurser (IRL) – offentliga grupper

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse med betalningsinformation. Efter betalning får du ett kvitto samt ett separat mejl med information om tider och samlingsplats.

Är gruppen fullsatt blir du placerad som reserv och meddelas då omgående via mejl. Du betalar först när en plats blir ledig.

Anmälan är bindande (distansavtalslagen – undantag från ångerrätten kap 2, §11, p.12). Men vid skada eller sjukdom som meddelas senast 3 dagar innan kursstart återbetalas pengarna mot uppvisande av intyg.

Avgiften återbetalas inte vid frånvaro/avhopp under pågående kurs. Du kan i en offentlig grupp inte ta igen missade träningstillfällen, med undantag om det finns en parallell grupp med lediga platser kvar under samma period.

Kurser i idrottshall eller på friidrottsarena med färre än 3 deltagare kan eventuellt ställas in. Inbetalda kursavgifter återbetalas om en kurs ställs in. Övriga kurser utomhus genomförs alltid oavsett antal deltagare.

Deltagarvillkor fysiska kurser (IRL)

All träning sker på egen risk och under eget ansvar. Det innebär följande:

  • Du ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan deltaga i träningen. Du deltar alltid efter egen förmåga och på din träningsnivå.
  • Träningshjälpen ansvarar inte för personskador eller skador på klädsel/utrustning pga olycksfall eller till följd av annans agerande eller underlåtenhet. Du är inte försäkrad via Träningshjälpen. Deltar du i Far (fysisk aktivitet på recept) är du försäkrad via Skåneidrotten.
  • Träningshjälpen ansvarar inte för deltagarnas medförda tillhörigheter.

Utomhusträningen sker oavsett väder, med undantag av extremväder – vädervarningar. Oömma kläder efter väder. Då vi förflyttar oss rekommenderas du att inte lägga ifrån dig dina tillhörigheter.

Vid inställd träning pga sjukdom eller extremväder meddelas deltagarna via mejl. Det inställda passet kommer då att ersättas med en annan dag och tid.

Vi respekterar din integritet och därför fotograferar eller filmar vi aldrig deltagare på några träningspass utan deras godkännande. Bilder tas endast vid något enstaka tillfälle i syfte att visa upp vår verksamhet och du kan alltid avstå. Vi använder inte din betalda träningstid till att skapa veckovisa innehåll till sociala medier utan vi är alltid 100 % fokuserade på undervisning.

Fysiska privatkurser (IRL) – företag, privata grupper och personlig träning

Vid köp av privatkurser och personlig träning är produkten levererad när vi bestämt plats, datum och tid. Du betalar efter att detta är överenskommit.

Omgående efter din beställning får du en orderbekräftelse. Därefter bestämmer vi tiderna och när detta är överenskommit är anmälan bindande. Du betalar med Swish eller med banköverföring och anger ditt ordernummer. Väljer du att betala mot faktura skickas denna separat inom 24 timmar. Betalningsinformationen finns angiven i orderbekräftelsen. Efter betalning får du ett kvitto på köpet och produkten levereras på avtalad tid.

Flexibla träningstider för personlig träning, privata grupper och företag

En bokad tid kan pga sjukdom ändras till annan dag och tid om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir därmed förlorade i en privat grupp/personlig träning. Den som bokar en privat grupp är kontaktperson till övriga i gruppen och meddelar då dessa vid förändringar.

Företagsuppgifter

Träningshjälpen Sverige
Tärnevägen 16 D
291 36 Kristianstad
0709-210547
info@traningshjalpen.se

Swish: 123-204 76 60
Godkänd för F-skatt

Onlinekurser

Onlinekurser i löpning och löpstyrka som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din löpträning med en professionellt utformad onlinekurs. Träna när och var du vill i din egen takt. Du lär dig träna effektivt och hållbart!

Träningsprogram

  • Styrketräningsprogram som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert.
  • Cirkelträningsprogram med bilder för utskrift
  • Ljudfilspass i löpning med effektiv intervallträning

Programmen laddas ned och du tränar offline.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer