Träning i Kristianstad

Anmäl dig till en av Träningshjälpens löpargrupper i Kristianstad. Alltid små grupper med personlig coachning som hjälper dig att lyckas med din träning långsiktigt. Du kan också boka personlig träning i löpning.

Din individuella träning i fokus

Kurserna är inriktade mot olika träningsmål där varje kurs har rätt upplägg, övningar och träningsmetoder för att du ska kunna uppnå målet på bästa sätt. Du lär dig träna på rätt intensitet och med rätt teknik. Detta är viktigt för att träningen ska ge resultat, vara hållbar och för att du ska undvika skador. 

I Träningshjälpens grupper är det fokus på att ge dig individuell coachning som tittar på dina specifika behov och hur man kan arbeta med dem för att du ska lyckas med din träning. Vid behov får du individuella övningar att träna på hemma mellan passen.

I alla grupper får du också tillgång till ett digitalt kursrum där det ingår träningsprogram, filmer på övningar samt träningstips vilket gör det enkelt för dig att träna på egen hand mellan träffarna.

Instruktör och löpcoach för grupperna är Ingrid Dreifaldt som är legitimerad idrottslärare och licensierad personlig tränare med specialisering inom kondition- och styrketräning samt över 30 års erfarenhet.

Onlinekurs BasicRun - Kom igång med löpning
Logga nationell PT-licens Almega Friskvårdsföretagen

Offentliga träningsgrupper

Offentliga kurser startar i januari, april samt i september men även andra starttider förekommer. I bokningen väljer du alternativet ”offentlig grupp”. Nedan visas alla aktuella löparkurser med lediga platser där du kan boka plats i en offentlig grupp.

Personlig träning och privata träningsgrupper

Alla löparkurser i Kristianstad kan alltid bokas som en privat grupp av både privatpersoner och företag på dagar och tider som passar er. Några av kurserna kan även bokas som personlig träning i löpning där all träning utgår från din nivå.

Onlinekurser

Onlinekurser inom träning och löpning som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär, att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs.

Träningsprogram

Beställ ett träningsprogram i styrketräning som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert. Alla program är utformade av licensierad personlig tränare med över 30 års erfarenhet.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer