Onlinekurser i löpning och träning

Lär dig träna hållbart, effektivt, och roligt, med en onlinekurs i löpning och träning. Varierade pass och träningsprogram uppbyggda för att hjälpa dig lyckas med din träning.

Kvalitetssäkrad träning

Alla onlinekurser är professionellt utformade och skapade av licensierad personlig tränare och legitimerad idrottslärare med över 30 års erfarenhet.

Att gå en kurs ger så mycket mer än bara träning! Du får ett komplett träningsupplägg för hela perioden, en bra träningsrutin, tydliga och anpassade träningsprogram samt kunskaper om träning. 

Kurserna är anpassade efter olika nivåer beroende på var du befinner dig i din träning. Det finns onlinekurser för allt ifrån nybörjare till erfarna motionärer.

Följ med i en tydligt strukturerad onlinekurs som hjälper dig från start till mål att lyckas med din träning!

Löpteknikkurs i Kristianstad liten grupp
Logga nationell PT-licens Almega Friskvårdsföretagen

Alla onlinekurser

Alla onlinekurser i löpning och styrketräning vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Efter en kurs kan du fortsätta att träna rätt och hållbart på egen hand. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till dessa onlinekurser.

Onlinekurser

Onlinekurser inom träning och löpning som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär, att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs.

Träningsprogram

Beställ ett träningsprogram i styrketräning som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert. Alla program är utformade av licensierad personlig tränare med över 30 års erfarenhet.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer