Onlineträning i löpning för företag

Onlineträning för företag i löpning. Välj på ett flertal olika kurser med möjlighet till eget kursrum i 6 månader. Träna hemma men ändå tillsammans.

Vill du ha en frisk, stark och glad personal?

Löpning gör skillnad på både kort och lång sikt och det är också är en mirakelmedicin mot både fysiska och psykiska besvär. Det är en enkel och billig året-runt-aktivitet och att träna utomhus har många hälsofördelar. Jag erbjuder onlineträning i löpning till företag med egna digitala kursrum där personalen kan kommunicera med varandra och därmed pusha, motivera och stötta varandra. Kurser finns för både nybörjare och vana löpare. Läs mer om övriga onlinekurser i löpning här. Detta inlägg handlar om onlineträning för nybörjare i löpning.

Företagsträning online. Kom igång med löpning och träna hemma men ändå tillsammmans.

Spring dig lycklig och träna hemma men ändå tillsammans!

Bästa sättet att komma igång med löpning är på sina egna villkor och i sin egen takt. Hemmaträning efter ett välbalanserat program är därför den bästa starten. Man tränar på att leda sig själv och den fysiska självkänslan kommer att stärkas under resans gång. Onlineträning för företag med eget digitalt kursrum är därför ett bra pedagogiskt verktyg för att få personalen att komma igång med löpning.

Hälsoeffekter av löpning och utomhusträning

Löpning är den aktivitet som är lättast att genomföra på egen hand, överallt och när som helst. Löpning ger stora hälsovinster på både kort och lång sikt.

  • Hjärta, lungor, muskler, leder och även skelettet stärks.
  • Minnet och kreativiteten förbättras eftersom hjärnan påverkas positivt av löpning.
  • Immunförsvaret stärks av utomhusträningen och det blir lättare att hålla sig frisk under vinterhalvåret.
  • Stressreducerande
  • Man blir gladare och piggare efter en löprunda oavsett väder.
  • Läs mer om forskning av hälsofördelarna här.

Att få uppleva att man blir gladare och piggare redan efter sitt första träningspass ökar motivationen till att vilja fortsätta springa. Därför är det viktigt att man inte upplever de första träningspassen som för jobbiga eller mycket ansträngande. Denna ansträngningskänsla är individuell och det som upplevs som lätt av en person kan upplevas som ansträngande för någon annan. Det finns alltså många fördelar med att komma igång med löpning på egen hand.

Löpning på Balsberget

Nybörjarprogram i löpning online

Jag har lång erfarenhet med att få igång personer som säger att dom inte vill, inte orkar och inte tror att dom kan. Därför är upplägget och sättet det presenteras på jätteviktigt för att kunna nå alla. Det ska därför vara låga trösklar och minimalt motstånd för att komma igång.

För att hjälpa alla som vill komma igång med löpning har jag har skapat det perfekta nybörjarprogrammet och erbjuder nu detta som onlineträning till företag. Det är en onlinekurs i löpning för nybörjare med välbalanserade träningsprogram under 8 veckor samt 4 veckor med fortsättningsträning. Kursinnehållet är metodiskt och pedagogiskt uppbyggt och det presenteras på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt.

Börja träna löpning varvat med gång

Att börja träna löpning är jobbigt och skaderisken är hög om man gör det på fel sätt. Det är därför viktigt att varva löpning med gång i början. Genom att följa nybörjarprogrammet bygger man upp den totala sammanhängande löptiden successivt från 30 sekunder till 30 minuter på 8 veckor. Därefter innehåller programmet 4 veckor med fortsättningsträning.

Man blir under denna tid också starkare i hållningsmusklerna då programmet även innehåller styrketräning med fokus på corestyrka, balans och stabilitet. Dessa kompletterande träningsprogram kan ni använda som enskilda pass om någon i personalen endast vill träna styrka, balans och rörlighet.

Läs mer om kursinnehållet i nybörjarkursen för löpare här.

Löpstyrka hemmaträning

Eget kursrum för att pusha, motivera och stötta varandra

Låt er personal komma igång med löpning på ett säkert sätt. Det finns kurser från nybörjare till vana löpare. Ni kan få ett eget digitalt kursrum som endast era medarbetare har tillgång till. I detta kursrum finns allt kursmaterial och där kan deltagarna göra inlägg och kommentera (denna funktion går att stänga av om ni inte vill använda den).

Låter detta intressant så kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Till företag i Kristianstad erbjuder jag också fysiska kurser i liten grupp med personlig tränare.

Du kan göra en bokningsförfrågan om företagsträning online här.

Onlinekurser

Onlinekurser i löpning och löpstyrka som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs. Träna när och var du vill i din egen takt. Du lär dig träna effektivt och hållbart!

Träningsprogram

  • Styrketräningsprogram som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert.
  • Cirkelträningsprogram med bilder för utskrift
  • Ljudfilspass i löpning med effektiv intervallträning

Programmen laddas ned och du tränar offline.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer