TRAILLÖPNING PÅ BALSBERGET

Träning på Balsberget

Balsberget är ett kuperat skogsområde med mycket vacker och blandad natur. Ett perfekt område att träna terränglöpning, traillöpning och backintervaller i. Bästa vädret är alltid i skogen, då den skyddar mot sol och värme på sommaren och mot vind och kyla på vintern. Nedan följer lite information om de olika träningspassen i traillöpning på Balsberget.

Mjuka trailstigar
Mjuka trailstigar utan lera!

Äventyrslöpning på Balsberget

Ett pass i traillöpning på Balsberget där naturupplevelse och träningsglädje är i fokus. Traillöpning i skogen är ett äventyr, därav passets namn ”Äventyrslöpning”. Upptäck nya stigar och rundor. Vi springer i kuperad terräng på skogsvägar, stigar och även offroad. Löpning, promenad och styrkeövningar mixas. För att deltaga på detta pass behöver du kunna jogga i 15 minuter utan avbrott. Tempot är lågt-medel och anpassas efter deltagarna. Detta pass är på 75-90 minuter. Max 10 deltagare.


Ovanstående film spelades in den 18 november 2018. Mycket grönt kvar även på vintern.

När:
Lördag 1/12-18 kl 10.30-12.00.
Söndag 9/12 kl 10.30-12.00
Lördag 15/12 kl 10.30-12.00
Lördag 22/12 kl 10.30-12.00
Alla pass är på 75-90 minuter.

Intresserad? Gör en intresseanmälan här. Välj ”Äventyrslöpning på Balsberget”. Eller maila mig direkt info@traningshjalpen.se

Plats:
Samling på Balsbergets parkering. Kör mot Fjälkestad och sväng in på vägen som är skyltad med Balsberget.

Pris:
4 gånger 300 kr.

Intresseanmälan


Backintervaller på Balsberget

Ett pass där vi tränar in tekniken i att springa både uppför och nedför backe. Backintervallerna kan också mixas med intervaller på ”platten”. Du får prova på olika träningsmetoder i backträning som kommer att utveckla dig som löpare. Passen är på 60-75 minuter då det innehåller en del transportlöpning till och från utvald backe. Perfekt träning inför t.ex Lidingöloppet. Max 10 deltagare.

Löpning på Balsberget.
Löpning i den fina naturen på Balsberget.

När:
Gör en intresseanmälan här.

Plats:
Samling på Balsbergets parkering. Kör mot Fjälkestad och sväng in på vägen som är skyltad med Balsberget.

Pris:
Deltagare som ingår i grupp under perioden: 60 kr. Övriga 100 kr.

Intresseanmälan