Träning i Karlskrona skärgård

Träning i Karlskrona skärgård innebär löpning med backar samt styrketräning. Den vackra naturen ger bra träning och mycket energi.

Löpning och styrketräning i Karlskrona skärgård

I helgen var det friidrottstävling på Västra Mark i Karlskrona. Jesper hoppade stav på lördagen – blev ett guld och Per sprang 800 meter på söndagen – blev ett brons. Pallplatser för båda var ju bra. Friidrottstävlingar är utdragna och det är segt att vänta. Ett måste att packa med en egen träningsväska, för i stället för att vänta kan man ju TRÄNA. Bakom idrottsplatsen finns ett elljusspår som jag bara älskar att springa. 2 km upp och ner precis hela tiden. Ett Lidingölopp (sista milen) i miniatyr. Det blev 2 varv på söndagen medan Per väntade på sitt 800-meterslopp.

På lördagen sprang jag en runda på Tjurkö – även här är det mycket backar, blev 7 km.  På söndag morgon blev det lite styrka nere vid vattnet. En underbar miljö att morgonträna i. Jag får verkligen energi av detta.

Läs gärna mer om utomhusträning här.

Skärgårdslöpning på Tjurkö

Ingrid vid nabben
Löpning kust till kust. Vändning nere vid Nabben.
Löpning på Tjurkö - Karlskrona skärgård.
Stenig terräng
Armhavningar på en sten i skärgården
Lite armhävningar på morgonen.
Step Up på stor sten intill vattnet.
Benträning på en stor sten.

Onlinekurser

Onlinekurser i löpning och löpstyrka som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs. Träna när och var du vill i din egen takt. Du lär dig träna effektivt och hållbart!

Träningsprogram

  • Styrketräningsprogram som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert.
  • Cirkelträningsprogram med bilder för utskrift
  • Ljudfilspass i löpning med effektiv intervallträning

Programmen laddas ned och du tränar offline.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer