Familjeträning med mycket variation

En träningsutflykt är ett perfekt sätt att både umgås och att träna. En cyklar och två springer för att sedan tillsammans träna i skogen.

Härlig träningsutflykt med familjen

Att kombinera utflykt med träning blir en rolig familjeaktivitet. Att kombinera cykling med löpning gör så att alla kan träna på sin nivå. Den som är mest löpstark börjar med att springa. I min familj är det Per som springer långpass lika snabbt som jag cyklar.

Dagens pass i det fina vädret blev tre timmar långt utav rörelseglädje, nya upplevelser och varierad träning.

Per sprang till Balsberget. Jag och Jesper cyklade. På Balsberget sprang vi alla offroad för att upptäcka nya områden, hoppade över stenar och nedfällda träd samt körde lite styrka i ”skogens gym”. På hemvägen var det Per och Jesper som cyklade och jag sprang. När jag kom hem – sist av alla – så var redan maten klar. Bra tajming!

Här kan du läsa mer om konditionsträning och utomhusträning.

Skogens gym.
Skogens gym.
Den fina naturen på Balsberget.
Den fina naturen på Balsberget.

Onlinekurser

Onlinekurser i löpning och löpstyrka som hjälper dig som nybörjare eller erfaren motionär att lyckas med din träning. Kom igång eller utveckla din träning med en professionellt utformad onlinekurs. Träna när och var du vill i din egen takt. Du lär dig träna effektivt och hållbart!

Träningsprogram

  • Styrketräningsprogram som hjälper dig träna effektivt, hållbart och säkert.
  • Cirkelträningsprogram med bilder för utskrift
  • Ljudfilspass i löpning med effektiv intervallträning

Programmen laddas ned och du tränar offline.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer