CIRKELTRÄNING FÖR LÖPARE – CIRKELHIT

CirkelHit – Cirkelträning utomhus

CirkelHit är cirkelträning med en optimal mix av pulshöjande övningar och funktionell styrketräning. Du tränar på olika stationer och med stor variation av olika redskap.

Redskap som används är t.ex battlerope, parallel bars, TRX-band, medicinboll, kettlebells eller andra fria vikter, gummiband i olika motstånd, låga hopphäckar, löparfallskärmar, viktsläde mm.

Träningen ger kondition, styrka, spänst och rörlighet. Tempot är högintensivt men du kan anpassa övningarna efter egen förmåga och det finns alternativa övningar på alla stationerna. Övningarna genomförs individuellt och det förekommer inga parövningar med kroppskontakt.

Varje träningspass är på 60 minuter. Max 12 deltagare/kurs.

Se inspirationsvideo på CirkelHit.

olika redskap och övningar i Cirkelhit
Olika redskap och övningar i CirkelHit

Privatkurs för slutna sällskap och företag

Kursstart
Enligt överenskommelse. Vi kommer överens om dagar och tider. Du kan alltid ändra en bokad tid pga sjukdom eller vädervarningar om alla i gruppen är överens om detta. Inga träningstillfällen blir förlorade i en privatkurs. Ange gärna önskemål och dag och tid nedan. Anmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om dagar och tider.

Pris
4 gånger: 3400 kr/grupp.
1 gång: 1200 kr/grupp.
Efter att vi bestämt dagar och tider betalar du kursen med Swish eller faktura. Kurskostnaden är för en hel grupp och kan fördelas mellan er i gruppen så att ni alla kan använda ert friskvårdsbidrag.

Plats
I Kristianstad enligt överenskommelse.

Frågor:
info@traningshjalpen.se


Tillbaka privatkurser
Tillbaka företagskurser

Bokningförfrågan – CirkelHit

Alla priser är inkl. moms.
* Betalas först när datum och tid är överenskommit, senast 14 dagar efter överenskommelsen och alltid före kursstart.
Nyhetsbrevet utkommer max 1 gång/månad och innehåller nyheter, träningstips och erbjudanden. Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst.
Varukorg